Berbec        21.03 – 20.04  

Dragoste: Dragostea pluteşte în aer pentru idealiştii berbeci. Bani şi Carieră: La serviciu colegii te cam evită pentru că nu înţeleg ce se întâmplă cu tine. Sănătate: Zâmbeşte! Dacă stai bine să te gândeşti, nu ai motive de tristeţe. Detaşează-te şi vei fi mai fericit.

Taur           21.04 – 21.05 

Dragoste: Atunci când simţi că te enervezi, gândeşte-te la o persoană dragă şi ai să vezi că atunci totul se va schimba. Bani şi Carieră: Tu eşti o persoană hotărâtă de obicei, cu calități de lider. Sănătate: Taurii şi-au pus raţie pe porţiile de mâncare! Decizia e luată: mişcare mai multă!

Gemeni       22.05 – 21.06 

Dragoste: Dacă în ultima vreme nu prea ţi-a mers bine în dragoste, tu tot nu cobori standardele. Bani şi Carieră: Azi te vei folosi de gadgeturi şi de alte obiecte de înaltă tehnologie pentru a-ţi uşura munca. Sănătate: O plimbare în parc îmbunătăţește starea psihică.

Rac 22.06 – 22.07  

Dragoste: Ţi se pare că nimeni nu mai e pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi că persoana iubită nu îţi mai acordă aceeaşi importanţă. Bani şi Carieră: Colegii te admiră şi te invidiază în sinea lor. Sănătate: În timpul nopţii nu te-ai putut odihni cum trebuie.

Leu 23.07 – 22.08 

Dragoste: Te decizi să tragi o raită prin magazine în această după-amiază.  Bani şi Carieră: În plan profesional eforturile tale se vor bucura de succes. Sănătate: Ai nevoie şi de odihnă, aşa că relaxează-te savurând ceva bun sau urmărind un film după gusturile tale.

Fecioară      23.08 – 21.09 

Dragoste: Dacă vrei să cumperi ceva de valoare, nu încerca să-i faci partenerului de viaţă o surpriză! Bani şi Carieră: Vei găsi o soluţie inedită pentru una din problemele cu care te confrunţi la serviciu. Sănătate: Astăzi te vei trezi cu un sentiment de mulţumire.

Balanța       22.09 – 22.10 

Dragoste: Este o perioadă în care te-ai putea căsători sau ţi-ai putea asuma un nou rol în comunitate. Bani şi Carieră: Ai planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşeşti să vezi semne încurajatoare. Sănătate: În prima parte a zilei eşti confuz şi indispus.

Scorpion      23.10 – 21.11 

Dragoste: Relaţiile sentimentale îţi oferă mari satisfacţii astăzi. Bani şi Carieră: Ar fi bine să nu iei nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fii prea inspirat. Sănătate: Dimi­neaţă eşti foarte sensibil şi nu îţi convine nimic. Încearcă să depăşeşti această stare.

Săgetator    22.11 – 20.12 

Dragoste: Te pricepi deja să beneficiezi de avantaje de pe urma schimbărilor care au loc în viaţa ta pe plan amoros. Bani şi Carieră: Şeful sau clienţii tăi ar putea deveni mai interesaţi de talentele tale. Sănătate: Mergi la prieteni în vizită şi uită de toate problemele de peste zi.

Capricorn    21.12 – 19.01

Dragoste:  Asigură-te că vei dedica ceva timp şi persoanei iubite în această seară. Bani şi Carieră: Serviciul şi cariera ta sunt în armonie cu restul vieţii tale. Ai putea avea beneficii de pe urma subordonaţilor. Sănătate: Te sfătuim să nu îţi neglijezi odihna. Trebuie să îţi reîncarci bateriile.

Vărsător      20.01 – 18.02

Dragoste: Partenerul tău poate avea planuri sau idei care îţi vor părea prea diferite sau posibil extreme. Bani şi Carieră: Îţi este uşor să iei decizii corecte, să găseşti drumul corect şi să avansezi când este vorba de carieră şi de succes.  Sănătate: Simţi nevoia să ai multă grijă de tine.

Pești           19.02 – 20.03

Dragoste: Iubirea te poate duce în al nouălea cer, însă în acelaşi timp se poate transforma şi într-o obsesie. Bani şi Carieră: Este posibil să primeşti un plus de bani sau o primă. Sănătate: Nu uita să respecţi orele de masă pentru că tinzi să mănânci haotic şi să îţi dai organismul peste cap.