www.zodiacool.ro/

Berbec

Situaţia ta financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce te face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul şi energia ta. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi te vor remonta. E posibil ca o rudă să-ţi anunţe o realizare.

Taur
Vei fi mai cufundat în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea ta sunt mari, nu ai motive să fii îngrijorat. La slujbă vei putea finaliza un proiect mai complicat, la care vei avea de colaborat cu mai mulţi colegi. În cuplu, încearcă să nu te implici în discuţii în contradictoriu.

Gemeni
Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru tine și este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituției în care lucrezi. N-ar fi exclus nici să ţi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici îţi apreciază eforturile. Vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută.

Rac
Deciziile pe care le vei lua în aceste zile, se vor dovedi, în scurt timp, de bun augur. Colegii te vor susţine în tot cee ace-ți doreşti să faci şi acest lucru îţi va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele îşi vor arăta destul de repede eficienţa.

Leu
Activităţile sociale vor fi prioritare pentru tine în această săptămână. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania lor. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să te implici în prea multe activităţi practice.

Fecioara

Vei avea o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce te poate aduce în situaţia de a intra în conflicte cu cei apropiaţi. Creezi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere, mai ales că lucrurile vor ieşi cum îţi doreşti.

Balanta
Ai putea cunoaşte o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Dacă ești căsătorit, vei avea de lămurit chestiuni importante privind viața de familie, dar până la urmă vei reuşi să ajungi la un consens. Ai timp să te și relaxezi alături de cei dragi. Ceva bani îţi vor intra în buzunar.

Scorpion

Activităţile intelectuale îţi vor permite să-ţi pui în valoare capacităţile. La orice test, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va fi nevoie să finalizezi unele lucrări înainte de termen. Dacă vei pleca la drum, şansa va fi de partea ta, mai ales în plan financiar.

Săgetător

Capacităţile tale mentale vor atinge un maxim, astfel încât vei reuşi să găseşti soluţii la cele mai dificile probleme pe care le ai. La serviciu doreşti să te afirmi cu orice preţ şi acest lucru îţi poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii îţi vor aprecia propunerile şi vor apela și pe viitor la sugestiile tale.

Capricorn

Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă şi va trebui să fi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest vei avea parte de tot felul de evenimente, care te vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea să apară unele discuţii legate de bani.

Vărsător
Vei face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contractul cu străinătatea te va favoriza din toate punctele de vedere. Ai putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. Oricum, încep să se întrevadă soluţii pentru problemele financiare.

Pesti
În plan profesional vei avea unele mici realizări, care îţi vor demonstra că nu ai muncit degeaba până acum. Sfaturile apropiaților se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţii cont de ele. În această perioadă vei avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină care te vor plictisi, dar nu ai nici o şansă să le ocoleşti.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.450