www.zodiacool.ro

Berbec 

Perioada aceasta este una de evoluție în plan spiritual și intelectual. Șansa va fi de partea ta dacă vei dori să faci ceva în cămin. Ai putea să-ți îmbunătățești confortul sau chiar să-ți
schimbi casa. Relația cu familia va fi excelentă, iar atmosfera din cămin cât se poate de plăcută.

Taur 

Relația cu partenerul te va interesa în mod special. Vei încerca să faci ca relația voastră să

meargă cât mai bine. Inițiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea parte
nerului, așa că poți să mizezi pe sprijinul lui. Va fi o perioadă excelentă pentru tine, sentimental.

Gemeni

Dacă ești implicat în colaborări este posibil să ai unele neplăceri. Dacă nu, șansa va fi de partea ta și ai putea începe o activitate nouă care să te stimuleze din toate punctele de vedere. Oricum, îți dorești să te implici într-un proiect mai deosebit, iar ocaziile nu vor întârzia să apară.

Rac 

Interesul pentru chestiunile profesionale va fi foarte mare, dar schimbările pe care dorești să le faci ar trebui analizate în detaliu. Nu te grăbi să accepți orice propunere pentru că există riscul să faci greșeli. Fii foarte atent, deoarece relația cu superiorii ierarhici va fi foarte tensionată.

Leu 

Problemele de până acum vor dispărea de parcă nici n-au fost și vei reuși să-ți consolidezi

relația cu persoana iubită. Dacă ești căsătorit, partenerul ar putea avea unele realizări. Unele neînțelegeri ar putea să apară la locul de muncă, dar cu diplomație vei reuși să le depășești.

 

Fecioară 

La serviciu îți dorești să te implici în proiecte deosebite, iar ocaziile nu vor întârzia să apară. Fii prudent, căci lucrurile îți ies destul de greu în general, așa că ar fi mai bine să te ocupi cu precădere de chestiuni de rutină care nu-ți vor ridica probleme mari.

Balanță 

Sănătatea ți-ar putea da de furcă în aceste zile, așa că fii foarte atent la orice simptom. Evită să te implici în activități care să te suprasolicite, deoarece n-ar fi exclus să apară unele probleme de sănătate, pe fond nervos. Dacă vei pleca într-o călătorie, totul va fi de partea ta.

Scorpion 

Activitățile intelectuale îți vor fi încununate de succes. În plus, vei avea și ocazia să obții tot
felul de aprobări, dar va trebui să faci multe drumuri pentru ele. Din punct de vedere mate-
rial ți-ai dori mai multă stabilitate. Lucrurile însă nu vor evolua chiar așa cum îți dorești.

Săgetător 

Vei trăi un profund sentiment de însingurare. În general, vei fi nemulțumit de felul în care evoluează relația cu persoana iubită. Nu dispera! Vor veni și zile în care veți comunica mult mai bine și o bună parte din îngrijorările tale vor dispărea.

Capricorn 

Atmosfera la serviciu va fi destul de plăcută. Vei comunca bine cu colegii. Te implici în tot felul de proiecte cărora o să le faci față cu brio, chiar dacă nu arăți un interes deosebit pentru acestea. Spre surprinderea tuturor, vei obține rezultate remarcabile fără multă osteneală.

Vărsător 

Săptămâna asta vei obține câștiguri și vei face investiții inspirate. Oricum, vei primi sprijinul celor din jur și vei putea realiza lucruri deosebite. În schimb, n-ar fi exclus ca unul dintre prietenii tăi să se confrunte cu o situație deosebită și dificilă în același timp și să-ți ceară ajutorul.

Pești 

Ai toate șansele să urci în ierarhia profesională sau să ți se facă o propunere deosebit de tentantă pentru un nou serviciu. Oricum, în această săptămână ți se ivesc tot felul de oportunități de a evolua în plan profesional. Și relația cu partenerul de viață devine tot mai frumoasă.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.457