www.zodiacool.ro

Berbec 21.03 – 20.04

Începe o nouă etapă a vieții tale. Sunt posibile schimbări în relațiile cu șefii, apar sarcini noi de lucru și este posibil să obții o funcție mai importantă. Fii prudent, ai răbdare și dă dovadă de diplomație! E multă agitație la locul de muncă. Informațiile și situațiile se succed într-un ritm alert.

Taur 21.04 – 21.05

Ai putea primi un bonus sau o primă de la angajator drept recompensă pentru unele succese recente. Totuși, indicat ar fi să te limitezi la cheltuielile care sunt o prioritate pentru aceste zile. Așteaptă-te la termene limită reduse și sarcini care nu figurează-n fișa postului tău.

Gemeni 22.05 – 21.06

Planifică-ți cu atenție treburile de la serviciu, dar și pe cele personale de acasă. N-ar fi exclus să nu ai spor în îndeplinirea sarcinilor, așa că stabilește-ți prioritățile și ocupă-te numai de ele. Și sănătatea îți este mai vulnerabilă decât până acum. Consultă un medic dacă sănătatea o cere!

Rac 22.06 – 22.07

S-ar putea ca săptămâna să nu fie tocmai cea mai reușită. Nu adopta un aer de superioritate, iar dacă șefii cred că nu abordezi tocmai bine eventualele situații, pot avea dreptate, cel puțin într-o anumită măsură. Planurile de viitor pot presupune o investiție mai mare decât poți duce.

Leu 23.07 – 22.08

Dacă în ultima vreme lucrurile nu au mers tocmai bine, acum vor fi noi oportunități pentru a le rezolva. Apar schimbări pozitive în plan profesional. Este un moment foarte bun pentru a-ți reconstrui traseul și pentru a pune la punct problemele pe care le întâmpini de la o vreme.

Fecioară 23.08 – 21.09

Îți regăsești liniștea interioară. În sfârșit reușești să-ți îndrepți emoțiile spre acele cauze care merită cu adevărat implicarea ta afectivă. Ești dornic să studiezi, și de aceea vei aprofunda un subiect de cercetare care te va ajuta să-ți recuperezi locul în ierarhia de la serviciu.

Balanță 22.09 – 22.10

Te dedici meditației. Ceilalți te vor privi uimiți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice situație iscată. Cert este că în ciuda a tot, te vei simți bine, dar nu forța nota. Chiar dacă îți revine pofta de viață și îți crește nivelul energiei vitale, ocupă-te numai de priorități!

Scorpion 23.10 – 21.11

Sunt posibile dialoguri cu persoane foarte inteligente, planuri pentru studii și călătorii, dar și abordarea unor aspecte profesionale. Șefii te solicită din plin, deci fii prudent și alege-ți vorbele. Reuniunile de la locul de muncă, dar și cele familiale, îți vor aduce soluții pentru toate situațiile.

Săgetător 22.11 – 20.12

Vei petrece câteva zile greoaie în sfera muncii. S-ar putea să-ți revină sarcini de lucru noi și urgente. Dar nu este exclus nici să iasă la iveală unele greșeli în munca unor colegi și să fii nevoit să remediezi situațiile. Vor apărea discuții contradictorii atât cu șefii, cât și cu colegii.

Capricorn 21.12 – 19.01

Caută să pui punct tensiunilor dintre tine și partenerul de viață. În caz contrar, se poate ca această stare conflictuală să-și pună amprenta pe toate aspectele vieții. Ar fi de dorit să eviți o descărcare de forțe, mai ales că apar și niște cheltuieli neprevăzute care te vor agita și mai mult.

Vărsător 20.01 – 18.02

Te vei lăsa influențat de cei din jur în ceea ce privește modul de a-ți trăi viața, ceea ce îți va
strica buna dispoziție. Ar fi indicat să le spui că știi și singur ce te face fericit, altfel o vei lua pe o cale greșită. Încearcă să ai mai multă grijă de tine, să mănânci sănătos și să te odihnești mai mult.

Pești 19.02 – 20.03

Cei dragi vor face presiuni asupra ta pentru a le oferi mai multă atenție. Ar fi bine să-ți amintești că aceștia te pot duce în jos sau te pot ridica. Încearcă să-i dai la o parte pe cei care nu merită să ocupe un loc fruntaș în viața ta și să-ți dedici timpul cu precădere celor care merită.