www.zodiacool.ro

Berbec

Perioada următoare îți va aduce multă muncă, dar și satisfacții pe măsura eforturilor depuse. Vei primi noi responsabilități profesionale și vei avea succes în tot ceea ce ține de dialog, de comunicare și de negociere. Te faci remarcat prin toate acțiunile tale.

Taur

Pentru tine se anunță o săptămână deosebit de frumoasă. Profesional, vei primi niște oferte care te-ar putea ajuta să evoluezi și vei avea destul timp să meditezi asupra lor. Și cu banii vei sta destul de bine, dar nici nu e cazul să te aștepți la câștiguri foarte mari.

Gemeni

În această săptămână vei primi vești foarte bune în  plan financiar. Ți se ivesc tot felul de șanse de a-ți spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, vei avea un ban în plus pentru cee ace-ți place. Vei fi mai vesel, mai optimist și mai tolerant.

Rac

Săptămâna ta se va învârti în jurul dragostei. Mai bine zis, a micilor neînțelegeri în cuplu. Riști să ai parte de certuri care au la bază gelozia partenerului, justificată sau nu. De această dată vei pune totul la suflet și-ți vei neglija alte aspecte importante ale vieții.

Leu

Te vei bucura de câteva zile foarte bune sub aspectul vieții sociale. Vei simți nevoia să ieși în evidență, să cunoști lume nouă, să fii spiritual și comunicativ. Lucru care, de fapt nu este ceva ieșit din comun pentru tine. Se știe că, de regulă, ești prietenos.

Fecioară

Zilele urmează vor fi destul de solicitantr, însă vei avea ocazia să faci tot ce-ți place. Să organizezi, să dai ordine, să tuni și să fulgeri, să te văicărești. Chiar și atitudinea dictatorială pare să dea roade, de data asta. Vei reuși să obții tot ceea ce îți vei propune.

Balanță

Pentru tine, cuvântul de ordine al acestei săptămâni este enervarea. În special, la serviciu. Cineva nu te place și încearcă să-ți facă viața amară. Vei avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, îți vor strica săptămâna. Trebuie să-ți păstrezi calmul.

Scorpion

Evoluția săptămânii va depinde foarte mult de cei din jurul tău. Toate proiectele tale vor atârna de deciziile și bunăvoința altor persoane. Este de recomandat să-ți folosești la maximum puterea de convingere și negociere, dacă vrei să ai de câștigat.

Săgetător

În perioada următoare, vei avea tot felul de probleme legate de casă. Lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii, sau chiar neplăceri legate de siguranța locuinței. Va trebui să le rezolvi imediat pe toate, chiar dacă cer timp, bani și nervi.

Capricorn

Îți faci planuri pentru o distracție pe cinste. Ți-e foarte clar pe cine vei invita, cât te va costa totul, câte zile de odihnă vei avea, ce vei cumpăra etc. Asta este, pentru tine organizarea e o a doua natură. Din nefericire, se nasc multe întrebări legate de bani.

Vărsător

Săptămâna care urmează se anunță plină de încurcături. Nu atât de mari încât să te dezarmeze complet, dar suficient cât să-ți inducă o stare de iritabilitate aproape permanentă. Aceste probleme vor avea, în principal, legătură cu actualul loc de muncă.

Pești

În aceste zile te vei învârti în jurul călătoriilor. Îți faci planuri de excursii și vizite, poate chiar vei primi și vizita unui prieten de departe. Te vei bucura de zile destul de plăcute, cu excepția unor mici îngrijorări legate de atribuțiile de la locul de muncă.