Berbec 21.03 – 20.04  
Este posibil să ai ocazia să obţii un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Sentimentele tale vor fi mai profunde şi, dacă vei reuşi să-ţi stăpâ-neşti dorinţa de a domina, vei avea ocazia să-ţi consolidezi relaţia de dragoste.  
Taur 21.04 – 21.05 
Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar cum şansa este de partea ta, reuşeşti să te descurci cu bine. Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucrezi. De asemenea, în cazul în care doreşti să îţi schimbi serviciul, ai putea primi o ofertă tentantă.
Gemeni  22.05 – 21.06 
În apartament ai putea face unele mici schimbări, ceea ce îţi va îmbunătăţi starea de spirit. Pentru un eventual schimb de locuinţă ar fi bine să mai aştepţi. Interesul tău pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Vei avea ocazia să faci o investiţie.
Rac 22.06 – 22.07  
N-ar fi rău să acorzi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să-ţi faci un control de rutină. Vei avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care te vor ţine cu su-fletul la gură, chiar dacă unele nu te vor privi personal. Iniţiativele tale din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur.
Leu 23.07 – 22.08 
Dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce te va afecta şi pe tine într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fie obligat să plece la un drum. Eşti dornic să te implici în tot felul de activităţi, căci forma fizică îţi permite. 
Fecioară 23.08 – 21.09 
Şansele de a avea realizări în plan sentimental sunt mari, dar sunt condiţionate de diplomaţie. În cazul în care ai de luat decizii importante, ar fi bine să te sfătuieşti cu cineva de încredere. Este posibil să primeşti o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizezi pe toate feţele. 
Balanța 22.09 – 22.10 
Relaţia cu cei din jur este bună şi faptul că poţi miza pe sprijinul lor te face să te implici în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale te favorizează. Relaţia cu par-tenerul de viaţă este în continuare tensionată. Ar fi bine să eviţi călătoriile deoarece ai putea avea o problemă de sănătate.  
Scorpion 23.10 – 21.11 
Colaborările ţi-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Călătoriile te vor avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În această perioadă eşti cam impulsiv şi rişti să ai tot felul de neînţelegeri. Cenzurează-ţi pornirile critice.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate programul tău pentru timpul liber nu va fi cel pe care ţi-l doreşti. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. 
Capricorn 21.12 – 19.01
Nu te simţi în largul tău, eşti nemulţumit de tot ce se întâmplă la seviciu, dar ai tendinţa de a exagera. Sănătatea nu este punctual tău forte, aşa că ar fi de preferat să nu te suprasoliciţi. Este posibil să fii obligat să faci o investiţie în cămin, dar până la urmă te vei descurca cu banii.   
Vărsător 20.01 – 18.02
Tot ce ţine de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie în străinătate, ai toate şansele să primeşti aprobă-rile sau actele necesare. Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor asăzi. Totuşi, nu e momentul să îţi asumi riscuri. 
Pești 19.02 – 20.03
Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive. Relaţia cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea ta în tot ce faci. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care îţi vor da posibilitatea de a te relaxa.