Berbec

La serviciu vor fi multe de făcut, așa că n-ar fi exclus să fie nevoie să stai peste program. Dar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, așa că, în ansamblu, te vei putea declara mulțumit. Mare atenție, deoarece o persoană de încredere ar putea să-ți înșele așteptările.

Taur

Reușești să te faci simpatizat de multe persoane. Popularitatea de care dispui îți va permite să-ți lărgești cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual funcționezi la limita superioară, așa că dacă ai de luat decizii în chestiuni importante, încrede-te pe deplin în judecata ta.

Gemeni

Starea ta generală este bună, chiar dacă nu te simți capabil să te implici în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariția unor neînțelegeri în relația cu cei din familie. În anturajul tău apropiat vei reuși să-ți impui punctele de vedere fără a face un efort deosebit.

Rac

Activitățile intelectuale te avantajează, dându-ți posibilitatea de a-ți pune în valoare inteligența și inspirația. Situația financiară nu se arată nemaipomenită, dar apar unele rezolvări. Este posibil să ți se propună o colaborare care te va tenta, pe care va trebui s-o studiezi cu atenție.

Leu

Manifești un interes profund pentru chestiunile gospodărești, care nu mai pot fi amânate. Relația cu familia se îmbunătățește considerabil, așa că poți miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să-ți facă o propunere.

Fecioară

Traversezi o perioadă în care este indicat să nu te implici în activități care vizează o realizare imediată. La serviciu ți se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că șefii îți apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioși, nu vor fi dispuși să coopereze.

Balanță

Energia fizică nu este la limita superioară, așa că nu este cazul să exagerezi muncind prea mult de unul singur. Neînțelegerile pe care le-ai avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac reparații, reamenajări, acum vor fi finalizate.

Scorpion

Relația cu colegii se va îmbunătăți considerabil. Ba chiar vei primi sprijinul lor într-o chestiune delicată. Situația financiară nu-ți mai creează probleme dar, în ceea ce privește viitorul apropiat, ar fi bine să nu te implici în investiții riscante. Umorul te va ajuta să depășești stresul.

Săgetător

Activitățile extraprofesionale pe care le ai în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neașteptat. Relația cu ființa iubită nu te mulțumește, dar nici nu este cazul să îi faci reproșuri. Banii pe care îi aștepți îți vor parveni cu oarecare întârziere, deci nu dispera.

Capricorn

Capacitatea ta de convingere va atinge limita superioară. Încearcă să-ți găsești noi adepți pentru proiectele pe care le ai în plan. Situația profesională este excelentă și, dacă până acum nu ți s-a oferit o ocazie de a arăta ce poți, n-ar fi exclus să se ivească în aceste zile.

Vărsător

Dacă ai de gând să pleci la drum, conjunctura astrală te avantajează. În cazul în care dorești să te implici în activități mai complicate, fii cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neașteptată. Nu este musai să finalizezi chiar tot ce ți-ai propus.

Pești

Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că ar fi bine să te menajezi. O activitate pe care ai început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu vei avea o discuție cu colegii, dar este bine să nu încerci să-ți impui punctele de vedere.