Berbec 21.03 – 20.04   

În sfârșit, treci și tu printr-o perioadă mai bună pentru câștiguri financiare semnificative! Energia debordantă, inteligența și responsabilitatea de care dai dovadă la locul de muncă, îți vor aduce venituri mai mari. Vei avea oferte de lucru cât se poate de tentante.

Taur 21.04 – 21.05  

Traversezi o perioadă numai bună pentru familie și pentru tot ceea ce ține de conviețuirea împreună cu cei dragi inimii tale. Cele mai importante preocupări pe care le vei avea în aceste zile vor fi, în principal, siguranța, armonia, împlinirea și căldura în sânul familiei.   

Gemeni 22.05 – 21.06  

Pentru tine, drumul spre succesul în plan financiar nu poate fi decât presărat cu noi schimbări. A venit vremea să-ți îndrepți atenția spre un nou domeniu de activitate. Cursurile și studiile de iniţiere și perfecţionare într-un alt domeniu ţi-ar fi de un real folos.  

Rac 22.06 – 22.07   

Pregătește-te să pui capăt singurătăţii, dacă nu ești căsătorit. Marea iubire te așteaptă să te bucuri de unele dintre cele mai frumoase, liniștite și armonioase zile din viața de cuplu. Nu este exclus ca, din această mare iubire, să se nască un copil și să se  mărească familia.    

Leu 23.07 – 22.08  

Cum îi stă bine oricărui învingător, vei parcurge cele mai bune zile pentru faimă, afirmare și puterea de a cuceri la scară largă oamenii cu funcții, cu putere de decizie, care te vor ajuta să evoluezi în carieră. Flerul și inteligenţa te vor ajuta să iei cele mai bune decizii, la nevoie.

Fecioară 23.08 – 21.09  

Ai în faţă o săptămână în care vei pus în situaţia de a lua hotărâri importante în ceea ce privește evoluția ta personală. Astrele vor fi de partea ta dacă vei decide să-ți continui studiile la care ai renunţat cu mult timp înainte sau dacă vei dori să obţii o nouă specializare. 

Balanță 22.09 – 22.10  

Te așteaptă zile proprice armonizării relației cu partenerul de viață. Iar dacă încă nu ești căsătorit, bat clopote de nuntă. O veste bună îţi va bucura sufletul și în cazul în care nu ai o relaţie de cuplu. Vei întâlni pe cineva alături de care vei trăi o frumoasă poveste de dragoste..   

Scorpion 23.10 – 21.11  

O discuţie cu o persoană plină de cunoștinţe, relaţii și, mai ales, cu putere de decizie, s-ar putea transforma în ceea ce-ți va schimba viața în mod neașteptat. Din fericire, în bine. Acum ai șansa să ocupi un loc de muncă mai bine plătit și care-ţi aduce și împlinirea interioară.   

Săgetător 22.11 – 20.12  

Te paște o săptămână extrem de zbuciumată din punct de vedere sentimental. Dacă vei decide să pui punct relației cu partenerul de viață, trebuie să știi că pentru tine singurătatea va fi doar o perioadă care va trece fulgerător. O nouă relaţie bate la ușă, deja.

Capricorn 21.12 – 19.01

Urmează câteva zile frumoase, în care te vei bucura de o îmbunătățire a situației financiare. Ai putea spune că, în sfârșit, munca îţi este apreciată și recompensată de șefi. Vei primi un salariu mai mare, iar odată cu venitul suplimentar ai putea avansa și în funcţie.    

Vărsător 20.01 – 18.02

Bunăstarea și armonia în familie te preocupă mai mult decât oricând. Nu mai fi mână spartă și îngrijește-ţi sănătatea. De căldura din sânul familiei te vei bucura numai dacă starea de sănătate îţi va permite acest lucru și nu te va stresa foarte tare nici situația financiară.  

Pești 19.02 – 20.03

Îți vei lărgi destul de mult grupul de prieteni. Dar, probabil cel mai important lucru este acela că, pe măsură ce noile relații se consolidează, vei avea posibilitatea să progresezi și în plan profesional. Vei întocmi planuri care te vor ajuta foarte mult în această direcţie.