Berbec 21.03 – 20.04   

Te pricepi să beneficiezi de avantaje de pe urma schimbărilor care au loc în viaţa ta sentimentală. Superiorii ierarhici, asociaţii sau colaboratorii tăi ar putea deveni mai interesaţi de ceea ce poţi face, de talentul și de strădania ta. Ghidează-te după propria intuiţie și acţionează.

Taur 21.04 – 21.05  

Iubirea te poate duce în al nouălea cer, însă în același timp se poate transforma și într-o obsesie pe care începi să o stăpânești greu. Este posibil să primești o primă pentru merite deosebite sau un stimulent pentru eforturile depuse la serviciu. Trăiești haotic și nu e bine pentru tine.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Partenerul de cuplu îţi va prezenta anumite planuri sau idei care îţi vor părea prea diferite. Acum, mai mult decât oricând, îţi este ușor să iei decizii înţelepte, să găsești drumul bun și să avansezi când e vorba de carieră și de succes. Simţi nevoia să ai grijă de tine.  

Rac 22.06 – 22.07   

Relaţiile sentimentale îţi oferă mari satisfacţii în această săptămână. Ar fi bine să nu iei nici o iniţiativă la serviciu sau în afacerea pe care o desfășori. S-ar putea să nu fii prea inspirat și să nu iei cele mai bune decizii. Ești foarte sensibil și nu îţi convine nimic. Depășește irascibilitatea.  

Leu 23.07 – 22.08  

Te decizi să tragi o raită prin magazine, în aceste zile. Simţi nevoia să schimbi ceva la tine, să ai ceva nou. În plan profesional, eforturile tale vor avea un real succes și vor răsplătite pe măsură. Trebuie doar să mai ai puţină răbdare. Așa că, relaxează-te și desfășoară-te după cum simţi.

Fecioară 23.08 – 21.09  

Dacă ai în plan să-i faci partenerului o surpriză de proporţii cumpărându-i un lucru de valoare, renunţă la această idee. Mai mult ca sigur n-o să-ţi iasă socotelile. Abia dacă vei găsi o soluţie inedită pentru problemele financiare cu care te confrunţi de la o vreme. Mulţumește-te cu ce ai!

Balanță 22.09 – 22.10  

Asigură-te că vei dedica ceva timp și persoanei iubite în această săptămână. Serviciul și cariera ta sunt în armonie cu restul vieţii tale, deci nu trebuie să stai cu inima îndoită că vei neglija lucruri importante. Vei avea beneficii de pe urma celor din echipă. Nu neglija odihna!   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Copleșit de treburile cotidiene, tinzi să crezi că nimeni nu mai e pe aceeași lungime de undă cu tine. Ba chiar și partenerul de viaţă ţi se pare că nu-ţi mai acordă aceeași importanţă. Colegii de muncă te admiră și te invidiază în sinea lor pentru toate reușitele de care te bucuri acum.   

Săgetător 22.11 – 20.12  

Dragostea plutește în aer, pentru tine. Singura ta problemă, acum, este aceea că, la serviciu mulţi colegi te cam evită pentru că nu înţeleg ce se întâmplă cu tine. Fii mai zâmbăreţ! Dacă stai bine să te gândești, nu ai motive de tristeţe. Detașea­ză-te și ai să vezi că ai toate motivele să fii fericit.

Capricorn 21.12 – 19.01

Când începi să simţi că ești epuizat, gândește-te la o persoană dragă și ai să observi cum le faci pe toate mai ușor și cu mai mult spor. De obicei ești un om hotărât, iar dacă nu ai uita acest aspect în cele mai importante moment, ţi-ai dovedi calitățile de lider chiar și în situaţiile mai dificile.     

Vărsător 20.01 – 18.02

Cu toate că în ultima vreme nu ţi-a mers prea grozav în plan sentimental, tu tot nu cobori standardele. La serviciu, te vei folosi de gadgeturi și de alte obiecte de înaltă tehnologie pentru a-ţi ușura munca. Totuși, o plimbare în parc ţi-ar îmbunătăţi foarte mult starea psihică.

Pești 19.02 – 20.03

În sfârșit, a venit și la tine perioada în care parcă ceva te împinge de la spate să-ți asumi un nou rol în comunitate. Ai planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușești să vezi semnele încurajatoare. Ești confuz și temător, iar asta te face să baţi pasul pe loc. Nu dai înainte.