Știai că în locuinţa ta există multe „puncte fierbinţi” din punct de vedere financiar? Zona de sud-est a locuinţei și a fiecărei încăperi deţine energii care te pot ajuta să atragi bogăţia. Trebuie doar să le activezi. Iată cum!

 

Articol publicat în ediţia printată a Jurnalului de Ilfov Nr. 348.

Vezi aici şi varianta PDF a paginii de ziar!

http://jurnaluldeilfov.ro/wp-content/uploads/2017/04/23-3.pdf

Așează totul într-o ordine exemplară!

Ordinea trebuie să domnească în zona de sud-est din toate încăperile. Așa că, începe prin a curăţa și a aranja totul
într-o ordine care să-ţi relaxeze privirea, să-ţi inducă confortul și o stare de bine. Dezordinea atrage energiile negative și le blochează pe cele pozitive care-ţi stimulează fluxul numerar.

Renunţă la lucrurile stricate!

Orice obiect din casa ta corespunde unei porţiuni din existenţa ta. De aceea, lucrurile care nu sunt pe deplin funcţionale ar fi bine să le repari sau chiar să renunţi la ele definitiv, dacă vrei să atragi averea în viaţa ta.

 

Broasca banilor

Înfrumuseţează-ţi casa cu simboluri norocoase!

În locurile rămase libere și în orice spaţiu crezi că s-ar potrivi ceva nou și frumos, așează anumite simboluri ale prosperităţii. Un bambus norocos, un bol cu monede, broasca banilor, obiecte verzi sau violet (verdele este culoarea prosperităţii, iar violetul a bogăţiei), monedele chinezești cu nod mistic, bani, plante cu frunze rotunde (simbolizează monedele), un lingou de aur, un vas cu apă etc., sunt de bun augur în zona de sud a oricărei încăperi din locuinţa ta.  

Obiectele care nu trebuie să-ţi lipsească din casă

Întotdeauna, în zona bogăţiei din bucătărie trebuie să ai un bol cu struguri verzi. Ei atrag abundenţa, așa că, pe măsură ce mănânci din ei trebuie să pui alţii în bol. În dormitor pune un ametist violet și o bucată de jad verde. E bine să ai și o lampă decorativă în culorile violet – verde. Ar fi indicat să fie o lampă care se mișcă, pentru că va face să circule banii în viaţa ta. În colţul din stânga biroului pe care lucrezi, trebuie să se regăsească mereu un portofel de culoare verde sau violet, cu bani în el. Arborele de jad, bambusul norocos și planta denumită Pachira Aquatica sunt plante vibrante care, odată crescute în condiţii luminoase, atrag energia potrivită în zona feng shui pentru bani. Și corabia bogăţiei trebuie să se regăsească în această zonă a casei tale.   

Trucuri care-ţi amplifică bunăstarea

  • Aerisește casa foarte bine! Cea mai simplă metodă feng shui de a păstra energia vibrantă este aerisirea și purificarea aerului cu ajutorul plantelor.
  • Asigură un iluminat natural cât mai bun!
  • Străduiește-te să ai mereu o energie pozitivă! Sfatul este valabil pentru toţi cei ce locuiesc cu tine în casă dar și pentru musafiri. În spaţiul tău, este obligatoriu să existe o energie de bună calitate, pentru a păstra și a înmulţi bogăţia.   
  • Fântânile feng shui îţi sunt de mare ajutor. Apa este simbolul abundenţei în toate culturile. Dar pentru asta, apa trebuie să să curgă și să fie întotdeauna curată. Poţi să expui și imagini cu apă, cum ar fi, un tablou, un afiș, o felicitare cu o cascadă, un ocean sau chiar un pârâu.  
  • Metoda feng shui este, întotdeauna, conectată cu energia personală. De aceea, trebuie să alegi simboluri care să fie semnificative pentru tine, să te reprezinte la nivel energetic.
  • Te vor ajuta mult și imaginile cu păduri, parcuri, pomi, iarbă sau frunze verzi.