Berbec

Traversezi o perioadă pe care trebuie să o folo­sești pentru perfecţionarea fizică și psihică. Vei reuși astfel să-ţi extinzi interesele și să explorezi noi oportunităţi. Ia iniţiativa de a face noi schimbări în viaţa ta, însă fără a face cheltuieli mari. Discută planurile de viitor cu toţi cei implicaţi.

Taur

Fii mai ferm când ești pus în situaţia de a lua decizii care nu te privesc. Trebuie să-ţi aperi ceea ce ai reușit să construiești cu atâta greutate până acum. Nu ezita să investești timp și resurse pentru a-ţi îmbunătăţi nivelul profesional și personal. Anumite relaţii îţi deschid un drum frumos.

Gemeni

Ai toate premisele pregătite pentru a merge înainte. Nu pierde timpul, care e foarte preţios! Trăgând mult de timp, deciziile pe care le vei lua nu vor mai fi cele potrivite, iar încrederea în tine va fi prejudiciată. Caută o oportunitate de voluntariat! Vor fi lecţii de viaţă de mare ajutor.

Rac

Este o perioadă în care se impune să spui ce ai de spus, fără ocolișuri. Subtilităţile pot fi interpretate și pot să te ducă în mijlocul unor conflicte. Spunând lucrurilor pe nume vei ajunge ceva mai aproape de scopurile pe care ţi le-ai propus, chiar dacă nu vei obţine acordul tuturor.

Leu

Gândește-te la schimbarea locaţiei, a ritmului sau a persoanelor cu care ieși mereu. Poate ar fi bine chiar să te retragi undeva unde să poţi să meditezi în liniște la ceea ce ai de făcut, la problemele cu care te confrunţi. Și fără emoţii! Altfel, vei fi în pericol de a nu mai reacţiona obiectiv.

Fecioară

Ai grijă să-ţi protejezi bunurile personale, proprietăţi, informaţii de natură personală. Disciplina în cadrul parteneriatelor va deveni foarte importantă în perioada următoare. Ceea ce vei semna și modul cum vei reacţiona în anumite situaţii își va pune amprenta și asupra colaboratorilor.

Balanță

Încearcă să ajuţi oamenii care au nevoie de susţinere pentru că, dând de la tine, vei primi înapoi, atunci când vei avea nevoie. Primește și oferă sugestii, dar nu-ţi asuma responsabilităţi care să te coste prea mult. Deta­șea­ză-te de cei care pun presiune prea mare asupra ta.

Scorpion

Acordă timpul necesar pentru a explora noi idei creative și pune pasiune în tot ceea ce vrei să faci. Vei fi uimit de cât de multe se pot rezolva în acest fel. O vizită la o persoană dragă inimii tale te va determina să iei o decizie de viitor. Împărtășești gânduri, sentimente și intenţii.

Săgetător

Treci la acţiune, nu te rezuma doar la a gândi și la a-ţi face planuri! Trăgând de timp poţi pierde oportunităţi fabuloase. Spune-ţi părerea atunci când trebuie și îmbrăţișează schimbările constructiv. E posibil să resimţi presiuni suplimentare în legătură cu unele lucruri pe care nu vrei să le faci.

Capricorn      21.12 – 19.01

Ai propriile proiecte de care trebuie să te ocupi. Concentrează-te asupra relaţiilor care-ţi aduc bucurie. Ar fi bine să te distanţezi de cei care sunt predispuși la tot felul de excese sau obiceiuri dăunătoare. Vei întâlni oameni alături de care vei face noi descoperiri.

Vărsător

Pentru tot ceea ce-ţi vei dori vei fi nevoit să te implici și să muncești foarte mult. Este foarte posibil ca o persoană apropiată să te șantajeze emoţional pentru a obţine de la tine ceea ce își dorește. Evită să cazi într-o astfel de capcană. Oameni din culturi diferite îţi dau lecţii importante.

Pești

Este bine să-ţi rezervi ceva timp și pentru tine, oricând, pe parcursul acestei perioade. Nu pentru a-ţi satisface cine știe ce capricii, ci doar pentru a-ţi asigura necesităţile. Nu lăsa pe alţii să ia hotărâri pentru tine! Fii partea activă în adoptarea deciziilor în care ești implicat.