Berbec

Vei obține rezultate bune în ceea ce privește un proiect sau plan pe care ți-l faci de ceva timp. Vei avea oportunitatea de a-ți schimba modul de gândire sau anumite convingeri și asta e de bun augur. Vei descoperi că ai multe în comun cu cineva de la serviciu.

Taur

Simți că anumite relații încep să te sufoce și că ai nevoie de mai multă libertate să faci ce și când vrei. Vrei schimbări de la rutina de zi cu zi. Este un moment bun să încerci să fii creativ în ceea ce faci, dacă îți dorești să ai mai multe satisfacții și să alungi plictiseala din viața ta.

Gemeni

Vei reflecta asupra unor evenimente din trecutul tău și vei fi tentat de a relua legătura cu cineva care a fost în viața ta cu mulți ani în urmă. Mai mult decât oricând, simți nevoia să fii iubit de cei din jur, iar farmecul și senzualitatea ta ar putea cuceri chiar și cea mai pretențioasă persoană.

Rac

În ultima vreme ai fost foarte ocupat, așa că acum tânjești după  câteva zile libere pe care să ți le petreci în liniște. Este un moment bun pentru a te relaxa. Vei fi tentat să exagerezi în tot ceea ce faci, lucru care nu-ți va aduce un confort psihic foarte bun. Nu uita că trebuie să fii moderat!

Leu

Cei dragi vor face presiuni asupra ta pentru a le oferi mai multă atenție. Ar fi bine să-ți amintești că aceștia te pot duce în jos sau te pot ridica. Încearcă să-i dai la o parte pe cei care nu merită să ocupe un loc fruntaș în viața ta și să-ți dedici timpul cu precădere celor care merită.

Fecioară

Vei avea un sentiment intens de spontaneitate în aceste zile. Nu-ți planifici nimic și faci numai ce dorești, ceea ce este posibil să-ți aducă unele neplăceri mai târziu. Ar trebui totuși să fii precaut în deciziile importante pe care le ai de luat. Vei fi total lipsit de griji în această săptămână.

Balanță

Te vei lăsa influențat în ceea ce privește modul de a-ți trăi viața, ceea ce îți va strica buna dispoziție. Ar fi indicat să le spui că știi și singur ce te face fericit, altfel o vei lua pe o cale greșită. Încearcă să ai mai multă grijă de tine, să mănânci mai sănătos și să te odihnești mai mult.

Scorpion

Vei realiza că independența profesională îți aduce rezultate surprinzătoare. Ai șansa de a crea un mediu de afaceri extrem de productiv. Aproape că orice activitate ai desfășura, nivelul de interacțiune va fi crescut. În plus, vei avea senzația că ești mereu în centrul atenției.

Săgetător

Ești gata să te lansezi în proiecte noi, dar vei avea momente în care te vei simți nesigur pe deciziile tale. Asta nu înseamnă că nu este un moment bun pentru a merge mai departe ci, dimpotrivă, proiectele începute acum vor fi de mare succes. Vei profita de bunăvoința și afecțiunea celor din jur.

Capricorn

Vei fi răsplătit pentru eforturile pe care le-ai depus la serviciu și vor urma câteva seri în care te vei bucura alături de prieteni pentru reușitele tale. Problemele financiare vor sta departe de tine în aceste zile. Ba chiar, la nevoie, ar putea fi un moment destul de bun pentru un împrumut.

Vărsător

Dacă este ceva ce ți-ai dori să obții, aceasta este cea mai potrivită perioadă în care poți să te implici. Măsurile pe care le vei lua se vor dovedi a fi eficiente, iar încrederea că le poți face pe toate va atinge cote maxime. Și inima ta va fi mai deschisă, ceea ce ți-ar putea aduce numai lucruri bune.

Pești

Ar fi cazul să ai grijă pe ce și cât cheltuiești. Optimismul și dorința de a explora tot felul de orizonturi sunt unele din punctele tale forte, săptămâna aceasta. Instinctul natural te va determina să faci o mișcare potrivită legată de viața ta de familie. Vei gestiona orice situație dificilă.