Berbec           21.03 – 20.04

Dacă lucrezi în domeniul public, te poți astepta la unele modificări favorabile. Sunt așteptate câștiguri frumoase dintr-un proiect pe care îl demarezi săptămâna aceasta. De asemenea, vei primi niște vești bune cu privire la o călătorie în străinătate. Ar putea fi în interes de serviciu.

Taur    21.04 – 21.05

Vei fi dezamăgit de o persoană în care aveai mare încredere, iar acest lucru te va debusola. Încearcă să nu te enervezi și evită discuțiile care pur și simplu nu își au rostul. La locul de muncă ar fi indicat să începi să acorzi mai multă atenție proiectelor în care ești implicat. Și fii mai intuitiv.

Gemeni          22.05 – 21.06

Vei fi destul de sensibil la judecata anumitor persoane din jurul tău. Se pare că anumite comentarii nu își au rostul, iar acest lucru te deranjează la culme. Încearcă să nu le dai atenție. Atâta timp cât te vei concentra asupra lucrurilor importante, nu vei avea nimic de pierdut.

Rac     22.06 – 22.07

O persoană din anturajul tău va încerca să te impresioneze profund. Este posibil ca acest lucru să te deranjeze destul de mult, mai ales că nu vei avea timpul necesar pentru a sta la discuții mărunte. Dar nu trebuie să reacționezi într-un mod impulsiv, mai ales că nu-ți va da  motive.

Leu      23.07 – 22.08

Ești mai emotiv decât de obicei, iar acest lucru te împiedică să te exprimi în mod deschis. Chiar dacă nu îți va fi deloc ușor, nu evita să comunici cu cei din jur. Gândește-te că acest lucru te va ajuta să mai uiți de ceea ce te preocupă. O persoană apropiată te poate sfătui. Și o face bine.

Fecioară       23.08 – 21.09

Te implici în activități colective care se anunță a fi destul de constructive. Cu toate acestea, încearcă să nu-ți impui autoritatea atunci când nu este cazul. Lucrul în echipă poate fi destul de dificil uneori, însă importantă este comunicarea. Iar stilul tău critic te va dezavantaja.

Balanță           22.09 – 22.10

Ar fi bine să lași deoparte orgoliul atunci când vine vorba de relația de cuplu. Oricât de mult
ți-ai dori să dovedești un anumit lucru, gândește-te că nu va duce la nimic bun. Încearcă să găsești o cale de mijloc. Și la locul de muncă va fi necesar să te implici mai mult. Fii mai energic!

Scorpion        23.10 – 21.11

Oricât de mult ai încerca să te înțelegi bine cu toată lumea, acest lucru nu va fi deloc ușor. Încearcă să te axezi mai mult asupra acelora care contează cu adevărat în viața ta. În ceea ce privește starea de sănătate, este posibil să ai un ușor disconfort creat de o durere de cap.

Săgetător       22.11 – 20.12

Te preocupă situația financiară, iar acest lucru te impiedică să te simți bine alături de partenerul de viață. Încearcă să găsești o cale de mijloc și să eviți discuțiile care nu vor duce decât la un real conflict. Oricât de dificil ar fi, ține cont de faptul că astfel nu vei reuși să rezolvi nimic.

Capricorn       21.12 – 19.01

Va trebui să acorzi mai mult timp activităților casnice. Oricât de neplăcut ar fi acest lucru, trebuie să-ți organizezi timpul în așa fel încât să nu-ți încarci prea mult programul. Ai putea discuta și cu celelalte persoane din familie și să încercați să împărțiți treburile gospodărești.

Vărsător         20.01 – 18.02

Vei avea parte de câteva discuții în contradictoriu cu un coleg de muncă, iar acest lucru nu va fi deloc plăcut. Chiar dacă dorești să-ți impui ideile, încearcă să faci în așa fel încât să nu creezi un adevărat conflict. Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le ai de făcut și atunci va fi bine.

Pești   19.02 – 20.03

Oricât de mult ai încerca să-ți respecți programul, în această perioadă, din cauza unor evenimente apărute pe neașteptate, îți va fi destul de dificil să fii prompt și punctual. Încearcă să nu te enervezi și să găsești o soluție. Nu trebuie să le permiți altora să-ți strice buna dispoziție.