Berbec           21.03 – 20.04

Vor apărea multe surprize frumoase în viaţa ta. O persoană de sex opus îţi va bucura sufletul cu sfaturile sale împăciuitoare și te va ajuta să te destinzi, să depășești cu brio situaţia stresantă care te neliniștește de la un timp. Îţi reapare pofta de viaţă și dorul de distracţie.

Taur    21.04 – 21.05

Ia o pauză de la activităţile cotidiene și gân­dește-te bine ce vrei de la viaţă. Când ţi-ai stabilit totul cu mare acurateţe, acţionează în consecinţă. Intri într-o perioadă în care șansa va fi de partea ta, indiferent ce ai face. Important este să crezi în proiectele tale prospere.

Gemeni          22.05 – 21.06

Spune adio trecutului și bun venit prezentului, dacă mai visezi la o mare iubire! Dacă nu te vei desprinde de sentimentele pentru un fost partener, nici nu vei avea parte de o dragoste care să-ţi înalţe sufletul. Ajută-ţi interiorul să se vindece odată, nu i te mai împotrivi!

Rac     22.06 – 22.07

Te așteaptă mari provocări, în special la serviciu. Ai grijă să-ţi menţii echilibrul între munca excesivă, care te-ar putea aduce la epuizare, și nevoia de a te relaxa mai mult decât pare să-ţi permită timpul. Riști să dai curs unor discuţii cu superiorii ierarhici din cauza modului în care-ţi faci treaba.

Leu      23.07 – 22.08

Traversezi o perioadă în care devii prea ușor șantajabil de familie și în special de mezinii familiei. Poate ar fi mai bine să începi să diminuezi cheltuielile pentru capriciile lor și să-ţi îndrepţi atenţia mai mult spre nevoile personale. Vei fi mult mai apreciat în această situaţie.

Fecioară       23.08 – 21.09

Ești tot mai motivat să lupţi pentru o schimbare radicală în viaţa ta. Cu toată inspiraţia care-ţi va funcţiona din plin, nu este momentul să pui punct actualei relaţii de cuplu. Singurătatea va fi și mai apăsătoare, pentru că în perioada imediat următoare vei fi mai pretenţios ca niciodată.

Balanță           22.09 – 22.10

Momentele petrecute în familie parcă sunt mai frumoase ca niciodată. Ești binedispus și îi uimești pe cei dragi cu tot felul de surprize, de la cele culinare până la plimbări și jocuri în aer liber, ore-ntregi. Bucură-te cât de mult poţi! Astfel de perioade nu ţin mult și nu sunt prea dese.

Scorpion        23.10 – 21.11

Zilele acestea vei face un pas înainte, unul înapoi. Când te bucuri mai mult de realizarea unor lucruri care în urmă cu ceva timp te speriau, crezând că te depășesc cu desăvârșire, vei trăi dezamăgirea unei neîmpliniri sub alt aspect. Fii calm și tratează totul cu diplomaţie.

Săgetător       22.11 – 20.12

Ai o capacitate fantastică de a te adapta schim­bă­rilor, așa că nu-ţi va fi greu deloc să te obi­ș­nuiești într-o funcţie nouă, superioară. Șefii încep să creadă în ideile și-n puterea ta de muncă și te avansează-n funcţie. Cu seriozitate și pricepere, îţi vei duce la bun sfârșit toate atribuţiile.

Capricorn       21.12 – 19.01

Ar fi de preferat să nu ai mari așteptări de la mulţi dintre cei ce par binevoitori. În caz contrar, vei suferi dezamăgiri care-ţi vor tulbura nu doar gândurile, ci și cheful de muncă și dorinţa de a merge mai departe. Evită să iei decizii importante în ceea ce privește semnarea unor acte.

Vărsător         20.01 – 18.02

Pune sănătatea pe primul plan, dacă vrei să câștigi mai mulţi bani. Ideile de care dispui sunt bune și vor fi bine primite de șefii sau colaboratorii tăi, dar ai nevoie de foarte multă energie ca să le pui în practică. Lucru care începe să-ţi cam lipsească, din cauza stilului de viaţă nesănătos.

Pești   19.02 – 20.03

Încep să apară beneficiile de pe urma strădaniei de până acum! Probabil sub forma unor daruri sau câștiguri la care nu te așteptai. Intri într-o perioadă în care principala ta preocupare ar trebui să fie legată de evoluţia profesională și de propria imagine care nu excelează.