Berbec

O perioadă în care vei avea cheltuieli pe de o parte, iar pe de altă parte, primirea salariului, a unei prime sau a unor favoruri pentru munca depusă. Selectează-ți bine prioritățile. Te desprinzi de anumite personae și te apropii tot mai mult de altele.

Taur

Este posibil să primești bani, fie salariul, o primă, fie cineva drag îți oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă. Tentația cumpărăturilor este mare și ar trebui să fii foarte cumpătat. Sunt șanse de pierderi sau furturi.

Gemeni

Ești în vervă în această săptămână și dornic de schimbări personale majore. Apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la locul de muncă. Primești bani, cadouri sau favoruri, dar apar în paralel și cheltuieli deosebite. Fii prudent și nu investi inutil.

Rac

Va fi o săptămână cu forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, toleranța și discreția te ajută să le depășești. Noutăți în relațiile cu prietenii și cu persoanele ce te sprijină profesional.

Leu

Relațiile parteneriale te provoacă mult. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dar și separări, desprinderi de unele parteneriate. Se conturează noutăți financiare la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile.

Fecioară

Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. Este posibil să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. Fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Balanță

Vei avea discuții importante cu persoana iubită și copiii. Controversele sentimentale apar pentru că ai așteptări prea mari de la cei dragi. La job apar noutăți fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei.

Scorpion

Persoane din anturajul apropiat te vor căuta. Discuții ample, călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea unor documente oficiale. Și în relația de cuplu treci la o nouă etapă. Vei avea discuții importante cu membrii familiei și cu prietenii.

Săgetător

De-a lungul acestei săptămâni vei obține rezultate bune în ceea ce privește un proiect sau plan pe care ți-l faci de ceva timp. Vei avea oportunitatea de a-ți schimba modul de gândire sau anumite convingeri și asta e de bun augur. Vei descoperi că ai multe în comun cu cineva de la serviciu.

Capricorn

Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și care se implică în treburile tale fără să le ceri tu asta. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat.

Vărsător

Zilele acestea există riscul să cheltuiești mai mult pe mofturile sau daunele celor dragi. Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață. Evită să iei decizii majore și nu da multe explicații.

Pești

Discreția este caracteristica de bază a perso­na­li­tă­ții tale, în această săptămână. Ai nevoie de odih­nă, detașare de forfota cotidiană și de a sta de vorbă cu tine însuți. Sănătatea este vulnerabilă, s-ar putea să resimți tulburări ale sistemului digestiv și ale extremităților picioarelor.