Gemenii îşi găsesc ­sufletul pereche iar leii pun mâna pe bani mulţi

Berbec

Sănătate – Zilele răcoroase și ploioase îți vor accentua din ce în ce mai mult tensiunea nervoasă. Dacă n-ai avut concediu, ar fi bine să-ți planifici vacanța la început de toamnă când încă te mai poți relaxa în aer liber și te mai poți bucura din plin de farmecul naturii.  

Dragoste – O idilă înfiripată pe neașteptate dispare brusc. 

Bani – Ocupă-te cu mai multă responsabilitate de gestionarea banilor și nu vei întâmpina greutăți în sfera financiară.   

Taur 

Sănătate – Pe măsură ce gradele din termometre scad, și energia îți scade simțitor. Profită de faptul că piețele abundă de fructe și legume sezoniere și redobândește-ți vitalitatea asigurându-ți aportul de vitamine și minerale. Nu ezita să faci mișcare. 

Dragoste – pentru tine, toamna anului 2013 este anotimpul în care emoţiile și trăirile tale afective vor fi mai profunde, iar relația cu partenerul de viață se va consolida. 

Bani – în plan financiar, ultima lună a sezo­nului răcoros îți oferă oportunități spre propulsarea în funcții de conducere, bine plătite.

Gemeni 

Sănătate – Dureri de cap, tulburări de somn și afecțiuni cardio-respiratorii. Toate acestea îți vor crea probleme grave de sănătate dacă nu iei măsuri din timp.

Dragoste – Dacă ești singur, bat clopote de nuntă. Felicitări! Ești la un pas de a-ți găsi sufletul pereche.  

Bani – Nu este o perioa­dă tocmai bună pentru investiții uriașe. Încearcă să faci economii pentru că vor urma și zile în care vei fi nevoit să trăiești cu buget restrâns.

Rac

Sănătate – Mare atenție la simptomele tulburărilor gastrice, respiratorii și la durerile articulare! Arsurile și durerile de stomac, răcelile și reumatismul sunt manifestări sezoniere care te afectează mai mult decât pe ceilalți nativi. 

Dragoste – Ai în față trei luni pline de romantism, iubiri pasionale, dar și idealism. 

Bani – Nu ceda ru­gă­minților prietenilor sau apro­piaților să le îm­prumuți bani. Te aș­teaptă o perioadă în care nu te poți lăuda cu venituri de invidiat. 

LEU

Sănătate – Pe măsu­ră ce toamna își intră în drepturi tot mai mult, vei fi tentat să te izolezi, să te retragi din activitățile care în zilele însorite îți făceau plăcere. 

Dragoste – Ești pregătit pentru o iubire memorabilă? Toamna aceasta îți va aduce o relație încununată de pasiune și romantism. 

Bani – În ansamblu, sezonul este benefic marilor câștiguri. Și vor veni fără prea mari eforturi.   

Fecioară 

Sănătate – Stresul pe care ți-l alimentezi în mare măsură singur, îți scade vitalitatea și imu­nitatea. Ai grijă și la alimentație! Nu face excese de niciun fel.  

Dragoste – Se pare că zilele răcoroasă de toamnă îți sporesc șansa  de a-ți găsi partenerul pe care-l aștepți de mult timp. Trebuie doar să vii în întâmpinarea lui și să-i creezi cir­cum­stanțe ca să fii fericit.  

Bani – Nu vei duce lipsă de bani, însă, trebuie să-i administrezi cu mai multă chibzuință.

Balanţă 

Sănătate – Riști să te confrunți cu probleme serioase la nivelul sistemului nervos și al aparatului digestiv. 

Dragoste – Astrele te ajută să-ți consolidezi căsnicia. Dacă ești singur, ține cont de faptul că primele impresii pot fi înșelătoare și nu invita pe oricine în viața ta. 

Bani – În octombrie-noiembrie ai putea obține un job mai bun care să-ți îmbunătățească situația financiară.  

Scorpion 

Sănătate – Până-n iarnă vei fi tensionat iar imunitatea organismului scade drastic. Programează-ți activitățile în așa fel încât să te și odihnești, să te alimentezi corespunzător și să te relaxezi.

Dragoste – Viața îți va scoate în cale numeroase ispite și vei fi tentat să dai curs multor relații. 

Bani – Pentru tine, zilele scurte de toamnă vor fi cele mai provocatoare și cele mai norocoase în plan financiar. 

Săgetător 

Sănăta­te – Dacă faci sport de per­formanță sau ești pa­sionat de ac­tivități spor­tive, miș­că-te cu grijă. Vei fi predispus accidentelor soldate cu fracturi, hemoragii sau traumatisme puternice. 

Dragoste – Sufletul tău pereche este mai aproape decât ai putea crede. Nu mai căuta dragostea vieții tale în depărtări. S-ar putea s-o găsești în cercul de prieteni. 

Bani – Tratează cu deosebită atenție contractele pe care le semnezi cu asociații. În colaborare, partenerii nu întotdeauna sunt de încredere. 

Capricorn 

Sănătate – Nu te aventura în trafic dacă șofezi și pleci la drum cu mașina. Există un mare risc să fii implicat într-un accident mai mult sau mai puțin grav. 

Dragoste – Fericirea ta se află la doar câțiva pași de tine. Toamna îți dă numeroase ocazii să petreci clipe de neuitat alături de partenerul de viață. 

Bani – Nu lua decizii pripite pentru că ai toate șansele să intri în posesia unor câștiguri consistente în scurt timp.

Vărsător 

Sănătate – Stările extrem de tensionate prelungite îți vor crea adesea, un disconfort psihic și oboseală accentuată. Lărgește-ți grupul de prieteni și desfășoară ac­tivități care-ți fac plăcere ca să-ți spulberi ne­li­niștile interioare. 

Dragoste – te aș­teaptă anotimpul îndrăgostirii, flirtului, aventurii și trăirilor intense.   

Bani – ești într-o continuă căutare a unor resurse financiare suplimentare. Ca urmare a unor eforturi colective susținute, vei reuși să le și obții.  

Peşti 

Sănătate – Încearcă să vezi ce obiceiuri alimentare nesănătoase ai și corectează-le pentru că durerile de stomac devin tot mai greu de suportat. 

Dragoste – vei ceda avansurilor unor persoane nepotrivite care te vor dezamăgi. 

Bani – E posibil să intri în posesia unor sume de bani, dar le pierzi asumându-ți riscuri.