Anul 2015 va aduce schimbări majore pentru mulți nativi. Unii au marea șansă de a semna contracte bune, care le va îmbunătăți veniturile, alții vor evolua în plan profesional iar alții, își vor întâlni marea dragoste. Ce-ți rezervă horoscopul european, cel mai renumit horoscop din lume, în 2015, în funcție de zodie?   

 Berbec – este un an benefic pentru câștiguri financiare importante. Energia debordantă, inteligența și responsabilitatea la locul de muncă, îți vor aduce venituri mai mari. Vei avea oferte de lucru tentante. 

 Taur – îți vei lărgi grupul de prieteni și, odată cu noile relații consolidate vei avea posibilitatea să progresezi în carieră. Vei întocmi planuri care te vor ajuta în acest sens.     

 Gemeni – anul acesta, drumul spre succes în plan financiar prevede noi schimbări. Este timpul să-ți îndrepți atenția spre un nou domeniu de activitate. Cursurile și studiile aprofundate în alt domeniu îți sunt de folos.

 Rac – te așteaptă un an bun pentru armonizarea relației cu partenerul de viață. Dacă nu ești căsătorit, vei pune capăt singurătății. Vei întâlni pe cineva alături de care vei trăi o frumoasă poveste de dragoste.

Leu – se poate spune că este cel mai bun an pentru faimă, afirmare și puterea de a cuceri la scară largă oamenii cu funcții, cu putere de decizie care te vor ajuta să evoluezi în carieră.

 Fecioară – bat clopote de nuntă dacă nu ești căsătorit. Marea iubire te așteaptă să vă bucurați de unul dintre cei mai frumoși, liniștiți și armonioși ani din viața voastră. Nu este exclus ca din această dragoste profundă să apară și un moștenitor.  

 Balanță – este un an bun pentru familie și pentru tot ceea ce ține de conviețuirea cu cei dragi inimii tale. Cele mai importante preocupări ale tale în 2015 vor fi siguranța, armonia, împlinirea și căldura în sânul familiei.    

 Scorpion – te așteaptă un an bun pentru îmbunătățirea situației financiare. În sfârșit, eforturile muncii tale vor fi apreciate de superiorii ierarhici. Vei primi un salariu mai mare iar odată cu venitul suplimentar, ai putea avansa și în funcție.

 Săgetător – vei traversa un an zbuciumat din punct de vedere sentimental. Dacă vei decide să pui punct relației cu partenerul de viață, trebuie să știi că singurătatea va fi doar o perioadă trecătoare. O nouă relație bate la ușă.

 Capricorn – o discuție cu o persoană influentă s-ar putea transforma în ceea ce-ți va schimba viața radical. Te așteaptă un loc de muncă mai bun, mai bine plătit.   

 Vărsător – vei lua decizii importante în ceea ce privește evoluția  ta personală, în 2015. Astrele vor fi de partea ta dacă vei decide să-ți continui studiile sau să începi să înveți o meserie mai căutată și mai bănoasă.   

 Pești – principalele preocupări pentru anul acesta vor fi bunăstarea și armonia în familie. Și te vei bucura de ele atât timp cât sănătatea este la cote maxime iar situația financiară nu dă bătăi de cap.