Ziua perfecta de Valentine’s Day, în functie de zodie!

Weekend-ul vine cu daruri frumoase și momente speciale, minunate petrecute în compania partenerului de viață. Dacă vrei să faci din ziua de 14 februarie ziua inimii, o zi memorabilă, ține cont de zodia partenerului și surprinde-l în cel mai plăcut mod. Uite cum te îndrumă astrele!

Berbec – pregătește-i o seară cu adevărat specială. Impresionează-l cu câteva declarații de dragoste deosebite, care să vă reamintească de clipele frumoase petrecute în doi.

 

Taur cel mai frumos mod în care-ți poți impresiona partenerul Taur de Valentine’s Day este să-i spui cu toată sinceritatea cât de important este pentru tine și ce simți pentru el.

 

Gemeni – ziua dragostei pentru un Geamăn trebuie petrecută într-un ambient aparte, care să-i ofere confortul absolut. O cină romantică, lumânări aprinse și un dans lent pe ritmuri de muzică bună, învăluiți într-o ploaie de declarații de
dragoste.

 

Rac – scoate la suprafață personalitatea ta romantică. Iubitul tău Rac adoră să fie răsfățat și alintat așa că, dedică-i cea mai mare parte din zi și străduiește-te ca timpul petrecut în doi să fie încununat cu mesaje frumoase care-i dau aripi.

 

Leu – o declarație de dragoste îi va topi inima. Ideal ar fi să-i transmiți mesajul în public. Îi place să se simtă iubit, răsfățat și important și își dorește să afle toată lumea câte puțin din povestea de dragoste frumoasă de care vă
bucurați.

 

Fecioară – este o fire sentimentală așa că, o scrisoare sinceră de dragoste, în care să așterni cele mai nobile și profunde sentimente, este cadoul perfect pentru iubitul tău Fecioară, de Ziua Îndrăgostiților.

 

Balanță – îi place să se delecteze cu preparate rafinate și delicioase. Ce ar fi să-l aștepți cu o masă copioasă, cu mâncărurile lui preferate, delicioase, gătite de tine, un vin bun și o atmosferă romantică, încântoare, unică?

 

Scorpion – îi plac surprizele și nebuniile de tot felul așa că, dă frâu liber imaginației. Ce ar fi să vă bucurați de câteva clipe unice, petrecute împreună, pe acoperișul unei clădiri frumoase? Voi doi și o șampanie!

 

Săgetător – pentru un Săgetător este neapărat nevoie să fii romantic. Surprinde-l la primele ore ale zilei cu un frumos mesaj de dragoste. Spune-i că iubirea lui a făcut să dispară golul lăuntric din tine.

 

Capricorn – impresionează-l cu ceva inedit. Comandă un puzzle care reprezintă poza voastră. Iar ca să-i oferi cu adevărat o provocare, optează pentru un joc cu cât mai multe piese.

 

Vărsător – unul din marii activatori ai dragostei este floarea de lotus. dăruiește-i vărsătorului o amuletă cu floare de lotus și veți avea o relație mai frumoasă, mai armonioasă.

 

 

Pești – renunță la darurile clasice și surprinde-l cu un cadou cu personalitate. Descoperiți împreună taina celor mai apreciate dansuri. Invită-l la un curs de tango, unul din cele mai fascinante stiluri.