Vine varaaaa, bine-mi pare!!! Soarele ne răsfaţă tot mai mult cu razele lui calde și lasă loc astrelor să conducă anumiţi nativi ai zodiacului într-o nouă călătorie sentimentală. Vezi aici dacă te vei afla printre norocoșii sezonului estival!

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 404, ediția print

Berbec

În cazul tău, veștile bune curg râu. Ai toate șansele să-ţi găsești marea dragoste vara aceasta. Vei da curs multor invitaţii în oraș, însă numai o singură persoană îţi va capta atenţia.

Taur

Pentru tine nu există prea multe aspecte propice unei noi relaţii alături de un partener de viaţă. Însă planetele îţi mângâie sufletul cu multe complimente.

Gemeni

Tensiunile pe care le-ai acumulat la locul de muncă se vor răsfrânge în lunile de vară și asupra vieţii amoroase. Vei fi irascibil și nu te va mulţumi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Mai degrabă îţi dorești o perioadă de singurătate.

Rac

Astrele îţi sporesc șansele de a trăi o mare dragoste în zilele toride de vară. Multe persoane de sex opus din jurul tău îţi vor analiza până și cea mai mică mișcare pe care o faci și vor dori să-ţi intre în graţii. Din păcate pentru acestea, nu vei fi  dispus să legi o nouă relaţie prea curând.

Leu

Emani senzualitate prin toţi porii. Vei frânge inimi pe bandă rulantă chiar din prima lună a verii. Cu toate acestea, șansele să ai un partener de viaţă sunt aproape nule. Îţi place să flirtezi, dar nu ești dornic să te implicit într-o relaţie serioasă.

Fecioară

În sfârșit răsare soarele și pe strada ta! Vara aceasta vei cunoaște pe cineva care îţi va schimba total percepţia despre relaţiile amoroase. Este posibil să fie partenerul după care ai tânjit toată viaţa.

Balanţă

Vara este o perioadă propice petrecerilor și distracţiei pe malul mării, alături de grupul tău de prieteni. Totuși, pentru a avea mai multe șanse să petreci o vară de neuitat alături de o persoană care ţi-a cucerit inima, lucrează puţin la capitolul cerinţe și orgoliu.

Scorpion

Ai avut câteva luni deosebit de bune în ceea ce privește profesia, dar viaţa ta amoroasă a fost ca și inexistentă. Însă, în lunile de vară vei avea parte de o schimbare care-ţi va înălţa sufletul. Planetele contribuie la o atmosferă romantică, așa cum nu ai mai avut vreodată.

Săgetător

Ia-ţi adio de la singurătate! Astrele ţi-au pregătit o surpriză. Vor aduce în viaţa ta mai mulţi posibili parteneri. Ai mare grijă însă pe cine alegi, căci s-ar putea să rămâi cu inima frântă!

Capricorn

Deși, complimentele persoanelor de sex opus te lasă oarecum rece,  reacţia ta cumpătată îţi va deschide calea către noi orizonturi în materie de relaţii. Vei întâlni pe cineva care să se ridice la înălţimea așteptărilor tale.

Vărsător

Astrele sunt de partea ta! Te poţi considera unul dintre norocoșii zodiacului, pentru că se întrevede o nouă șansă la fericirea în doi. Depinde de tine dacă vei ști să ţii această nouă relaţie vreme îndelungată.

Pești

Chiar din prima parte a sezonului estival, vei fi părtașul flirturilor la locul de muncă. Te vei lăsa cuprins de mireasma verii ce urmează să vină și vei da curs unei invitaţii din partea prietenilor de a petrece un weekend într-o zonă turistică. Aici spiritul tău disciplinat se va transforma într-unul rebel și vei fi pus pe distracţie la maximum.