Polițiștii ilfoveni au dispus reținerea a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere calificată și vătămare corporală din culpă.

Astăzi, polițiștii de investigații criminale au efectuat 3 percheziții domiciliare, 2 în localitatea Clinceni și 1 in localitatea Bujoreni, din județul Teleorman, la locuințele a unor persoane, bănuite că, pe 4 decembrie 2016, ar fi distrus prin incendiere, o casă de pariuri din Clinceni.

Concret, pe 4 decembrie 2016, în jurul orei 04.00, un bărbat a pătruns într-o casă de pariuri din Clinceni, a aruncat un lichid inflamabil în interior, apoi a pus foc, provocând un incendiu în interiorul locației. După aceea a plecat de la fața locului cu un autoturism condus de o altă persoană.ÎIn casa de pariuri se afla un singur angajat, atunci când a avut loc atacul, iar acesta adormise într-un colț, așa că a fost luat prin surprindere de atac. A avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoanele au fost identificate, iar astăzi, după ce au fost puse în executare perchezițiile domiciliare, cei în cauză au fost aduși la sediul IPJ Ilfov pentru audieri, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii ilfoveni continuă cercetările față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere calificată și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, aceștia să fie prezentați Parchetului și instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.