UPDATE ORA 11.30: Incendiul care a izbucnit de dimineață la fabrica de conserve din Glina a fost stins de pompieri, au anunțat reprezentanții ISU București-Ilfov.

Au acționat 10 autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD.

UPDATE ORA 10.30: Incendiul care a izbucnit luni dimineața la fabrica de conserve din Glina a fost localizat, suprafața afectată fiind de aproximativ 300 — 400 mp, au anunțat reprezentanții ISU București.

La fața locului, pe Strada Abatorului 5, acționează 10 autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD.

Până la acest moment nu sunt înregistrate victime. Nu sunt posibilități de propagare a incendiului, precizează sursa citată.

Focul se manifestă în interiorul unui depozit și la nivelul acoperișului, ard cartoane, material lemnos și alimente depozitate în respectivul spațiu.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit, luni dimineață, la o fabrică de conserve din Glina, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300-400 de metri pătrați, în interiorul unui depozit și la nivelul acoperișului.

„Ard cartoane, material lemnos și alimente depozitate în respectivul spațiu”, menționează ISU.