Sportivii, profesioniști și amatori, se pot înscrie deja la cea de-a patra ediție a concursului „Pegas Triatlon Buftea”. Taxa, în valoare de 180 de lei, este redusă la 140 de lei până la data de 31 mai, 2017.

Articol apărut în nr. 353 al Jurnalului de Ilfov, ediția print

Participanții la Campionatul Sud-Est European de Duatlon, care a avut loc la 22 aprilie 2017 tot la Buftea, beneficiază, în baza voucherelor primite, de o extrareducere de 20% din taxa de 140 de lei, plătind doar 112 lei. De același discount se pot bucura și doamnele, precum și buftenii. Înscrierile se fac doar online, pe site-ul organizatorilor, Asociația Pegas Triatlon Buftea, la adresa electronică http://www.triatlonbuftea.ro/.

„Pegas Triatlon Buftea” este prima etapă dintre cele șapte programate anul acesta să facă parte din „Circuitul Național de Triatlon Șosea”. Concurenții pot alege între proba Sprint sau Olimpic, premiate identic, dar având lungimi diferite la înot, ciclism și alergare.

Proba de înot are loc în Lacul Buftea, cea de ciclism, în zona rezidențială a orașului Buftea, iar alergarea va avea traseu și prin parcul Palatului Știrbey.