Ion Stoica continuă să bată apa în piuă despre situaţia autobuzelor pe care le-a cumpărat degeaba -pe banii buftenilor -şi să acuze aşa-zisa rea-credinţă a contra-candidatului să ula alegerile locale din Buftea, Gheorghe Pistol.  Conform fantasmelor din capul fostului primar Stoica, Ghoerghe Pistol ar fi fost împotriva acordării licen-ţei de transport pentr ruta Buftea-Bucureşti şi retur, ba mai mult, în calitate de consilier judeţean, acesta şi-ar fi exercitat prerogativele, votul său fiind împotrivă.
Am mai scris despre asta, am explicat că nu este adevărat, însă Stoica, din lipsa de argumente, continuă campania sa, la fel de mincinoasă precum întreaga sa exis-tenţă şi mai face un pas în drumul saă de adâncire în nimic.
În publicaţia Atac, patronată de Mitruş Ghezea, Stoica aruncă pe piaţa această eternă gogoaşă electorală, acuzând din nou presupusa poziţie a domnului Gheorghe Pistol „N-ar fi contat prea mult, ştiind că ziarul apare strict în Buftea, chiar dacă are eticheta de ziar naţional. E cam la fel cu Stoica, care fiind primar, are senzaţia că e totuna cu a fi persoana uui înalt demnitar. Măcar de avea mai mult de 1,65 m! Contează însă faptul că ziarul minte la comandă şi că o face pe banii dumneavoastră, informaţia falsă ajungând la bufteni”.
Şi pentru că la Jurnalul de Ilfov nu se scrie  după cum i se pare unuia sau altuia, prezentăm fotocopii  ale originalului actului prin care Consiliul Judeţean Ilfov răs-punde cererii de lămurire a acestei minciuni pe care Stoica şi publicaţia sa o aruncă în ochii credulilor:  „[…] Din anul 2008 până în prezent nu a fost iniţiat vreun  pro-iect de hotărâre care să aibă ca obiect introducerea autobuzelor Primăriei Buftea până în Bucureşti, în consecinţă Consiliul Judeţean Ilfov nu avea cum să adopte o hotă-râre în acest sens.”
Aşadar, ca să fie clar şi pentru Ion Stoica şi pentru Mitruş Ghezea şi pentru răspândacii de campanie care mint la comanda viitorului fost primar: nu poţi vota nici împotrivă, nici pentru, dacă NU EXISTĂ un proiect de hotărâre. E ca şi cum ai vrea să spui DA în faţa altarului, însă nu există nicio mireasă, tu nu eşti în biserică, iar îna-intea ta, în loc de preot, este doar barmanul cu o faţa plictistă.
Cronicarul Grigore după Ureche