Mincinosul mincinoşilor, Ion Stoica, declară pe unul dintre bannerele sale electorale, că el singur a introdus 10 kilometri de canalizare în Buftea, în numai 4 ani cât a fost primar, în timp ce res­tul primarilor au introdus, toţi la un loc, în 18 ani, „doar” 23 de kilometri. El, fără viceprimar, fără consiliul local, el cu mânuţele sale de om harnic şi gospodar, care n au nicio bătătură, în  afara celor cauzate de numărarea celor aproximativ 10 milioane de Euro pe care le-a agonisit „cinstit” în cei 4+4 ani de mandat.

Păi bine măi Pinocchio, Rovinaru avea 10 case şi trei blocuri în Buftea, cât a fost primar,  şi pe vremea lui nu se inventase încă moda din vremea ta, aceea care as-faltează în acte străzi care nici nu există şi introduce canalizare pe străzi unde oamenii au cu toţii fose septice şi nici nu au auzit de apă curentă, sau canalizare.

Canalizarea din Buftea NU ESTE INTRODUSĂ DE PRIMĂRIA ORAŞULUI! RAJA Constanţa este singurul operator de apă şi canalizare din Buftea, RAJA Constanţa in-troduce canalizarea, pentru că este obligată contractual să facă asta. Unicul merit al primăriei Buftea este acela că şi-a impus firmele „de casă” la atribuirea lucrărilor de execuţie subcontractate de RAJA Constanţa, în schimbul susţinerii electorale din campanie, însemnând bani şi voturi. 

Ba mai mult, Consiliul Judeţean Ilfov este unul dintre finanţatorii unei mari părţi a lucrărilor de introducere a canalizării în Buftea. Primăria Buftea nu are niciun amestec, Ion Stoica vrea doar laudele şi meritele pentru ceva ce nu a făcut niciodată! Iar dacă este cazul să lăudăm conducerea primăriei Buftea, în frunte cu Ion Stoica şi Radu Titus Marinescu, adevăratele lor „merite” sunt în materialul alăturat, realizat pe strada Merişori, la numărul 33. Iată cum au lucrat şi ce canalizare au introdus firmele agreate de primărie! Şi tot alăturat vă oferim o mostră din ceea ce înseamnă 10 kilometri de canalizare, o mostră care provine din cartierul Oţetărie din Buftea. 

Un canal colector, plin de fecale, paraziţi, mortăciuni şi gunoaie, lăsat deshis şi neacoperit, lăsat să sece pe cale naturală, împrăştiind  în aer o atmosferă pestilenţia-lă şi un iz de guvernare Stoi­ca-Marinescu.

Bufteni, nu vă mai lăsaţi minţiţi şi duşi de nas de către acest om fals şi lipsit de orice urmă de etică, coloană vertebrală, interes pentru cetăţenii oraşului şi bună-credinţă. Este un hoţ şi un delapidator. 

Trebuie să fii orb, prost şi răuvoitor ca să l mai  vrei pe Ion Stoica primar într-un oraş care azi-mâine va redeveni reşedinţă de judeţ!