„Asociația Pegas Triatlon Club” organizează, în premieră, „Semimaratonul Buftea”, concurs care va avea loc la data de 1 octombrie, 2017.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 369, ediția print

15-page-001

Competiția include trei probe de  7, 14 și 21 kilometri, iar participanții înscriși la secțiunile 14 și 21 kilometri punctează și pentru podiumul probelor inferioare de distanță. Persoanele care doresc să se înscrie la prima ediție a „Semimaratonului Buftea” o pot face completând formularul disponibil la pagina www.buftea21km.ro Cosmin Rogoveanu, reprezentantul „Asociației Pegas Triatlon Club”, a declarat: “Avem o dublă premieră. Ne face placere să anunțăm nu doar că Buftea găzduiește pentru prima oară un semimaraton, dar și că, în acest an, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare. Astfel, un sportiv bine pregătit, înscris la ­cursa de 21 de kilometri, are șansa să își demonstreze nu doar rezistența, ci și viteza, regulamentul nostru permițându-i să puncteze și la probele de 7 și 14 kilometri, de fiecare dată când parcurge bucla de 7 kilometri”, a anunțat el. Traseul este, e disponibil la același link amintit mai devreme.

Tarifele de participare

La ediția inaugurală a Semimaratonului Buftea sunt disponibile în tabelul de mai jos, listate în funcție de probă și de perioada de înscriere. Organizatorii au pregătit, special pentru prima ediție a „Semimaratonului Buftea”, un kit de concurs generos, o medalie de finisher inedită și premii variate, pentru concurenți. „Asociația Pegas Triatlon Club” organizează anual și competițiile „Pegas Triatlon Buftea”, „Pegas Duatlon Buftea” și „Cozia Mountain Run”. Până în prezent, asociația a organizat, în orașul Buftea, patru concursuri de duatlon și patru competiții de triatlon, de mare participare și succes.

 

ProbaVârsta minimă1-15 septembrie16-28 septembrie30 septembrie – 1 octombrie
7 km14 ani60 lei80 lei100 lei
14 km16 ani80 lei100 lei120 lei
21 km18 ani100 lei120 lei140 lei