Marin Manole este actualul primar al Glinei. Mai toţi bucureştenii asociază numele acestei localităţi cu vestita groapă de gunoi a Capitalei cu numele, culmea, de floa-re – Ochiul Boului. Dar edilul comunei aflată în buza Bucureştiului nu bagă în seamă aceste prejudecăţi. Pe măsura posibilităţilor a reuşit să transforme localitatea într-o urbe cu utilităţi la nivel european.
Din fonduri proprii, primăria a construit un cămin cultural, o şcoală nouă şi a asfaltat multe străzi, prin contribuţia unor firme private. La Glina există acum canaliza-re, reţea de apă potabilă şi de gaze. În cele trei sate ale comunei, Glina, Căţelu şi Manolache, s-au construit grădiniţe şi şcoli noi. Iluminatul public a fost finalizat. Fieca-re străduţă sau uliţă are noaptea lumină. Locuitorii sunt foarte mulţumiţi de primarul care a înfiinţat chiar şi un serviciu comunal de salubritate. În acest scop primăria a achiziţionat trei tractoare şi patru remorci, preţurile pentru acest serviciu fiind mult sub nivelul pieţei, fără a mai pune la socoteală că prin această iniţiativă s-au creat noi locuri de muncă.
Marin Manole are şi planuri de viitor. Doreşte să facă din localitatea pe care o gospodăreşte de mai bine de 12 ani o comună care să rivalizeze cu localităţile consa-crate din Uniunea Europeană.
Noi nu facem politică dar sesizăm când se întâmplă ceva frumos în localitate. Nu am văzut nicăieri sprijinul pe care îl acordă autoritățile locale, așa cum am văzut aici. Școală nouă, grădiniță, construcția Căminului Cultural.

Gabriela Dărcăun, profesoară de engleză
În acest mandat domnul primar a făcut cam tot ce putea pentru localitatea noastră. Aș vrea să spun doar că sunt mulțumită… Mai multe nu pot să spun.
Ioana Chiru, menajeră
Actualul primar este în regulă. Face și el tot ce poate, în funcție de banii care se dau de la centru.
Petrică Onofrei, rigipsar

Școala din comună a ajuns la standarde europene
Primăria s-a mutat în casă nouă
Strada Morii este una dintre ultimele străzi asfaltate
Parcul din centrul comunei este o atracție pentru tineri