Vinerea trecută, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost prezenți pe drumurile publice din județ,  pentru ”a depista femeile participante la trafic, în vederea luării tuturor măsurilor care se impun”, în contextul zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. 

”În semn de mulțumire si prețuire, pentru puterea, dedicația, sensibilitatea,  gingășia, iubirea și, nu în ultimul rând, pentru sacrificiul de care dau dovadă,  doamnele și domnișoarele participante la trafic au fost  „sancționate” cu flori, gesturi și zâmbete de recunoștință, pentru tot ceea ce înseamnă «FEMEIA». Și  nici doamnele și domnișoarele polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov nu au fost «iertate» de către colegii lor. Aceștia le-au întâmpinat cu flori, zâmbete și gesturi frumoase – semne de prețuire ale lor”, au comunicat reprezentanții IPJ Ilfov. ”La mulți ani, dragi femei și mame! Să fiți puternice, dar și sensibile!”, au transmis polițiștii ilfoveni.
ISU B-If a căutat răspunsuri … și a găsit!
”Câte zâmbete poate aduce o floare? Aceasta a fost problema pe care au avut-o de rezolvat salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București – Ilfov, vineri, pe 8 Martie. Pompierii, polițiștii, jandarmii și polițiștii de frontieră au împărțit doamnelor și domnișoarelor flori și au descoperit că fiecare mică atenție a fost răsplătită cu zâmbete de bucurie. ”La mulți ani, tuturor femeilor din echipa noastră și din întreaga țară! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ceea ce sunteți!”, au transmis reprezentanții ISU B-If.
Și tot în ziua de 8 Martie, ISU B-If a avut onoare de a primi vizita oficială a Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei române împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu. Inspector șef col. Precup Irinel-Alexandru a prezentat dotările ISU B-If și s-au amintit momente istorice care au jucat un rol important în dezvoltarea instituției și întregul parcurs al acesteia încă de la înființare (1844) și până în prezent. Vizita s-a încheiat cu o expoziție de tehnică de intervenție, unde distinșii invitați au primit informații privind rolul pe care îl are tehnica în desfășurarea misiunilor inspectoratului.