Berbec    21.03 – 20.04

Intri într-o perioadă favorabilă pentru latura ta erotică, și-așa destul de accentuată prin natura zodiei. O săptămână numai bună pentru experimente și pentru evadări împreună cu sufletul tău pereche. În cazul în care nu ai o relaţie, tot ce trebuie să faci este să ieși din casă.

Taur    21.04 – 21.05

Riști să ratezi niște ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu. De vină vor fi accesele nervoase care nu vor fi prea apreciate de șefi. Fii atent că te poţi trezi cu o sancţiune, sau chiar cu o retrogradare din funcţie. Iar șirul situaţiilor tensionate va continua pe toate planurile.

Gemeni     22.05 – 21.06

Vei avea multă energie și depinde de tine cum o vei folosi. Indicat ar fi să te concentrezi asupra carierei, pentru că astrele sunt de partea ta în ceea ce privește noile proiecte. Și relaţia de cuplu va fi extrem de armonioasă, în ciuda faptului că mulţi din afară vor încerca să o tulbure.

Rac    22.06 – 22.07

Zile pline de surprize plăcute din partea prietenilor sau a familiei. Vei primi cadouri, vești care îţi ridică moralul, vizite de la persoane dragi, invitaţii în oraș. Nu se întrevăd cine știe ce șanse de realizări măreţe sau aventuri palpitante. Dar nu înseamnă că nu ai motive să zâmbești..

Leu    23.07 – 22.08

Despre tine aproape că s-ar putea spune că vei fi pe val toată săptămâna acesta. Ai șanse mari de reușită în tot ceea ce-ţi propui, așa că e un moment bun să-ţi faci planuri și strategii sau să închei niște socoteli mai vechi. Acum vei putea plăti poliţele celor care te-au rănit cândva.

Fecioară    23.08 – 21.09

Un gest de atenţie faţă de o persoană de sex opus din anturaj ar putea stârni o adevărată furtună în relaţia ta de cuplu. Ar fi bine să-ţi cântă­rești fiecare mișcare, dacă nu vrei să rupi relaţia definitiv. Dacă ești singur, nici să nu te gândești să-ţi cauţi acum o relaţie. Apar provocări profesionale.

Balanță    22.09 – 22.10

Ești predispus la tot felul de accidente. Fie că este vorba despre accidente fizice sau de gafe și indiscreţii, riști să intri foarte ușor în tot soiul de necazuri. Trebuie să fii foarte atent la cum te porţi și la ce vorbești. În schimb, vei petrece clipe minunate alături de persoana iubită.

Scorpion    23.10 – 21.11

Vei fi pus în situaţia de a lua decizii. Nu este vorba neapărat despre ceva foarte vizibil pentru ceilalţi. Vor fi doar niște schimbări interioare, care te vor ajuta să depășești momentele dificile. Totuși, ar fi recomandată și o schimbare radicală.  Poate o mașină sau o casă nouă.

Săgetător    22.11 – 20.12

Ar fi bine să-ţi rezervi un pic de timp numai pentru tine și sufletul tău. Este o perioadă propice relaxării și acumulării de energie. Chiar dacă nu ai concediu, ar fi bine să-ţi iei măcar două-trei zile libere pentru a-ţi pune gândurile în ordine. Chiar și în relaţia de cuplu ar fi binevenit un time-out.

Capricorn    21.12 – 19.01

În cazul tău, sănătatea nu este foarte bine aspectată în această perioadă. Ar fi momentul să acorzi o atenţie deosebită stilului alimentar.
Altfel, te vei confrunta cu ceva tulburări digestive. Cineva drag îţi face o surpriză plăcută, probabil o vizită. Relaţiile cu familia sunt foarte bune.

Vărsător    20.01 – 18.02

Traversezi o perioadă bună pentru acumularea de informaţii. Nu te gândi că vei învăţa foarte multe lucruri noi, ci vei descoperi anumite secrete sau vești care, până acum, circulau în cerc restrâns. Fii pe fază pentru că unele lucruri pe care le vei auzi acum te vor ajuta foarte mult în carieră.

Pești    19.02 – 20.03

O călătorie pe care o așteptai demult se amână. Acest lucru te face să-ţi reorganizezi programul și îţi oferă un răgaz binevenit să mai rezolvi niște probleme. Atenţie mare pe plan afectiv! O poveste sentimentală mai veche revine în actualitate și ţi-ar putea complica viaţa foarte mult.