RUGBY. Echipa de rugby în VII a Franței a câștigat etapa a patra a circuitului Sevens Grand Prix Series, găzduită de Stadionul Național „Arcul de Triumf”, din București, și s-a clasat pe primul loc în clasamentul general, în timp ce România a ocupat ultimul loc și a retrogradat în eșalonul doi valoric. Pentru a treia oară în cele patru turnee ale circuitului, naționala României a ocupat poziția a 12-a, reușind o singură victorie, în cinci partide disputate, 21-14 cu Portugalia. România a ocupat poziția a 12-a cu un total de numai șase puncte acumulate în patru etape și se va despărți, pentru cel puțin un an, de turneul Sevens Grand Prix Series, urmând a evolua în European Sevens Championship, Divizia A, în tentativa de a reveni în elita continentală a rugby-ului jucat în șapte.


tenis. Federația Română de Tenis va lansa, la 1 octombrie, Programul intitulat „Micul as”, destinat identificării talentelor din sportul alb. După cum informează site-ul oficial al federației române de specialitate, FRT continuă procesul de selecție în școlile din întreaga țară, început în anul 2013, prin proiectele „Născuți pentru tenis” și „Primii pași în tenis”, cu un nou program, intitulat semnificativ, „Micul As”. La acest program se pot înscrie toate cluburile de tenis care doresc să își crească baza de selecție în școli. Federația Română de Tenis va pune la dispoziția cluburilor participante materialele necesare desfășurării activităților în școli și va plăti remunerarea specialistului implicat. De asemenea, pentru fiecare copil atras în acest proiect, în urma selecției din școli, clubul va fi remunerat. 


BOX. Bogdan Dinu (foto), categoria grea, a reușit a 11-a sa victorie la profesioniști, din tot atâtea meciuri, într-o gală desfășurată la Montreal Casino. Dinu l-a învins prin KO tehnic în repriza a doua pe Kertson Manswell (Trinidad & Tobago), într-un meci programat pe durata a opt runde. Pugilistul român (28 ani) a reușit să câștige al șaptelea meci înainte de limită la profesioniști. Manswell, un boxer de 37 de ani, numără în palmaresul său 24 de victorii (18 prin KO) și 10 înfrângeri (6 KO). Bogdan Dinu a mai susținut un meci în acest an, în mai, când l-a învins la puncte pe americanul Avery Gibson, după șase reprize, la Vaudreuil-Dorion (Quebec/Canada).