Tenis. România va avea doi jucători la proba de dublu de la Turneul Campionilor de la Londra. Este vorba despre Horia Tecău și Florin Mergea. Mergea s-a calificat, în ultimă instanţă, alături de partenerul său Rohan Bopanna, deși cuplul româno-indian fusese învins, în sferturi, la turneul de tenis ATP World Tour Masters 1.000 de la Paris-Bercy. Cei doi au beneficiat de eșecul principalilor contracandidați la ultima poziție calificantă, Vasek Pospisil (Canada)/Jack Sock (SUA), în fața perechii Dodig/Melo, scor 6-2, 3-6, 5-10, în finala turneului de la Paris-Bercy . Astfel, eșecul celor doi îi lasă pe Mergea și Bopanna pe poziția 8 în lume, care duce la turneul din capitala Marii Britanii.

 

Handbal. HCM Baia Mare a suferit a treia înfrângere în patru meciuri de Liga Campionilor, pe terenul lui Rostov-Don, cu scorul de 26-27. prima repriză a fost echilibrată, iar cu 35 de secunde înaintea pauzei, gazdele conduceau cu un gol, însă reușitele lui Pineau și Abbingh au adus-o în avantaj pe vicecampioana României. Rostov-Don a rupt echilibrul în ultimul sfert de oră, în ciuda celor 13 parade ale Paulei Ungureanu.Două foste jucătoare de la Oltchim s-au numărat printre cele mai bune marcatoare ale gazdelor. Iulia Managarova a înscris șase goluri, iar Regina Shymkute a terminat partida cu patru reușite. Pentru HCM Baia Mare, Allison Pineau a marcat de zece ori, dar reușitele sale nu au ajutat prea mult echipa lui Aurelian Roșca. Cu toate acestea, HCM Baia Mare păstrează în continuare șanse la calificarea în grupele principale.

 

 

Snooker. O veste extraordinară pentru fanii snookerului din România: Ronnie O‘Sullivan și Stuart Bingham (foto) vor disputa un al treilea meci demonstrativ la București. Potrivit organizatorilor, partida va fi programată duminică, 22 noiembrie, de la ora 17:00. Biletele au fost puse în vânzare vineri, 6 noiembrie. Acest meci va fi precedat de alte două partide, care se vor desfășura pe 21 noiembrie (19:00) și pe 22 noiembrie (20:00).  Englezul Ronnie O’Sullivan (39), are cinci titluri de campion mondial, impunându-se la Crucible în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013. Acesta și-a adjudecat Campionatul Regatului Unit și Masters-ul de câte 5 ori. Adversarul său, Stuart Bingham (39 de ani), a câștigat anul acesta, în premieră, Campionatul Mondial.