„Decarul” și căpitanul Concordiei Chiajna, Florin Purece, a aniversat, pe 6 noiembrie, vârsta de 24 de ani, fiind felicitat, pe site-ul echipei, de către întreaga „familie” a vulturilor ilfoveni, care i-a urat multe partide memorabile în tricoul clubului.

 Fostul fotbalist al Stelei, Florentin Dumitru, numit în funcţia de președinte executiv al clubului FC Voluntari, a declarat că va încerca „marea cu sarea”, alături de George Galamaz, manager sportiv și Gabi Popescu, care va fi consilierul său personal, pentru a scăpa de la retrogradare.

 Cel mai rapid gol al actualei ediţii de campionat a fost marcat de stelistul Nicandro Breveld, în meciul disputat împotriva echipei FC Botoșani, mingea trimisă de mijlocașul olandez „perforând” poarta moldovenilor chiar în momentul în care cronometrul arăta minutul 1, cu 8 secunde mai devreme decât precedenta reușită în acest clasament, realizată de Denis Alibec, în meciul Astrei Giurgiu cu FC Voluntari.

 

 Adrian Mutu a marcat primul gol pentru Pune City în acest sezon, cu o execuţie din voleu din marginea careului, în al patrulea minut al prelungirilor, în meciul de pe teren propriu cu liderul Goa, încheiat la egalitate, scor 2-2.