Rugby. International Rugby Board și Federaţia Română de Rugby vor organiza, în luna iunie, turneul IRB Nations Cup, meciurile urmând să aibă loc în 8, 12 și 16 iunie, pe stadionul naţional Arcul de Triumf din Capitală. La competiţie vor participa, alături de echipa României, Argentina Jaguars, Emerging Italy și Rusia. 

Box. Jo Jo Dan (foto) a urcat în clasamentul WBC pe locul 4 după cele două victorii obţinute în ultimele luni la New York. Campionul categoriei este americanul Floyd Mayweather. Promoter-ul Lou Dibella, cel cu care boxerul român se află sub contract din noiembrie 2012, a afirmat că Jo Jo este pregătit pentru un titlu mondial până la sfârșitul anului.

Judo. Estera Dobre, depistată pozitiv după ce a obţinut medalia de argint la CE de lupte, a fost suspendată pentru doi ani, a declarat președintele FR Judo, Răzvan Pârcălabu. „Federaţia o s-o sprijine, iar dacă luptă, după suspendare, poate prinde Jocurile Olimpice de la Rio. După doi ani va trebui să devină întâi campioană naţională, apoi să participe la europene și mondiale ca să se califice la JO de la Rio”, a spus Pârcălabu.