GIMNASTICĂ. Larisa Iordache a câștigat medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Glasgow, cu un total de 57,932 puncte. Pe podium au mai urcat Elizabeth Price (SUA, 57,365) – medalie de argint, respectiv Vanessa Ferrari (Italia, 56,633) – medalie de bronz. La Cupa Mondială de la Glasgow au participat cei mai buni opt gimnaști, la feminin și masculin, conform ierarhiei de la ultima ediţie a Campionatului Mondial.

CICLISM. Arbitrul Nicolae Plugaru a fost ales, în cadrul Adunării Generale Extraordinare de alegeri, în funcţia de președinte al Federaţiei Române de Ciclism, după ce Eduard-Carol Novak a fost demis de Consiliul de Administraţie al forului în data de 12 noiembrie. Plugaru a obţinut opt voturi, Cristian Mărgărit, cinci, George Wolters unul, în timp ce Ion Badea s-a retras din alegeri. MTS a anunțat recent că ședinţa în care Novak a fost înlăturat de la conducere a fost nestatutară.

BASCHET. Antrenorul principal al echipei masculine de baschet Steaua CSM EximBank București, Mladen Jojic (foto), a demisionat imediat după eșecul suferit, pe teren propriu, cu Energia Rovinari, scor 70-97.  Bilanțul lui Mladen Jojic în acest sezon pe banca Stelei este de cinci victorii și șase înfrângeri în Liga Națională de baschet masculin, steliștii pierzând ultimele două partide consecutive la peste 20 de puncte diferență. Antrenorul bosniac reușise promovarea cu Steaua în Liga Națională la finalul sezonului 2012-2013.