VOLEI. Sala Sporturilor din Chiajna a găzduit primul meci al echipei locale de volei feminin în sezonul actual al Diviziei A2 Est. Elevele lui Vlad Manole și Lena Al-Ahmad au pierdut în patru seturi duelul cu CSM București, scor 1-3. Iată și lotul folosit în acest meci de echipa ilfoveană: Iasmina Dragomir, Carmen Stoicescu, Roxana Stoicescu, Cristina Ploeșteanu, Adriana Ceobanu, Ana Stan, Andreea Diaconu, Berta Al-Ahmad, Tomina Zaporojan, Alexandra Radu, Gloria Tudose, Claudia Lupescu. Antrenori: Vlad Manole și Lena Al-Ahmad


POLO. Vlad Hagiu este noul antrenor al naţionalei de polo a României, el fiind ales în cadrul ședinţei de Birou Federal a forului naţional. Tehnicianul revine astfel du-pă o pauză de 4 ani în funcția de antrenor principal al naționalei de seniori a României. Membrii Biroului Federal au avut de ales între Vlad Hagiu (antrenor în prezent antrenor la Magdeburg / Germania) și Dorin Costrăș (tehncian la CE Mediterrani / Spania), fostul selecţioner primind 5 voturi față de cele 3 primite de orădean.


RUGBY. RCM Universitatea de Vest Timișoara, o echipă antrenată de un fost campion mondial de rugby, sud-africanul Chester Williams, este noua campioană naţio-nală la rugby, după ce a câștigat finala Super Ligii, învingând cu 16-6 (3-6) echipa CSM Știinţa Baia Mare, într-un meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală. În faţa a aproape 4.000 de spectatori, „studenţii’’ timișoreni au reușit să readucă titlul de campioni în orașul de pe Bega după o pauză de 40 de ani, primul – și singurul – lor trofeu de acest fel fiind cucerit în 1972.