 Gabriel Torje (Granada/Spania) a fost singurul fotbalist absent de la antrenamentul efectuat de prima reprezentativă, luni seară, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia, la câteva ore după reunirea în vederea partidelor cu Turcia (vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul) și Olanda (marţi, 16 octom-brie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. 

 Sorin Cârțu este noul antrenor al echipei FC Brașov, el fiind anunțat oficial ca viitor tehnician al echipei la finalul meciului pe care gruparea de sub Tâmpa l-a câștigat, 1-0, acasă, cu CSMS Iași. 

 Tehnicianul echipei Petrolul, Mircea Rednic, a declarat după meciul cu Viitorul, scor 2-1, că jucătorii săi au dat dovadă de caracter și a precizat, referitor la faptul că fanii i-au cerut demisia, că va renunţa la funcţie când își va da seama că lucrurile nu merg bine din cauza lui.

 Tehnicianul echipei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, a anunțat că fundașul Cristian Chivu a fost operat și nu va reveni pe teren mai devreme de o lu-nă, el dorind ca românul să fie la capacitate maximă.