TENIS -Perechea Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer (România/ Olanda), cap de serie numărul 1, a câștigat proba de dublu din cadrul turneului de la ‚s-Hertogenbosch, dotat cu premii de 485,760 de euro. Tecău și Rojer au învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-6 (3), după o oră și 15 minute de joc, cuplul Santiago Gonzalez/Scott Lipsky (Mexic/SUA), cap de serie numărul 4. Pentru Tecău, acesta este al patrulea trofeu câștigat la ‚s-Hertogenbosch. El s-a mai impus în Olanda în 2010 și în 2012 împreună cu suedezul Robert Lindstedt și în 2013 alături de Max Mirnîi (Belarus).

RUGBY-Reprezentativa României a fost învinsă, la București, cu scorul de 31-10 (17-3), de selecţionata Emerging Ireland, care a câștigat astfel IRB Nations Cup, competiţie disputată la Stadionul Naţional Arcul de Triumf. Locul trei a revenit Uruguayului, care a învins Rusia, scor 13-6. În primele două meciuri, România a învins, scor 34-16, selecţionata Uruguayului, iar apoi a trecut de Rusia, scor 20-18. Emerging Ireland a trecut cu 66-0 (52-0), de Rusia și cu 51-3 de Uruguay.

HANDBAL – HCM Baia Mare, campioana României la handbal feminin, va evolua direct în grupele EHF Champions League, a anunțat Federația Europeană de Handbal (EHF), în urma ședinței Comitetului său Executiv, de la Umag (Croația). Noul sistem de desfășurare a competiției prevede o primă fază a grupelor, cu patru grupe a câte patru echipe, după care va urma faza grupelor principale, care vor cuprinde fiecare câte șase echipe. Primele patru formații din fiecare grupă se vor califica în sferturi, iar apoi turneul Final Four va avea loc pe 9 și 10 mai 2015.

ATLETISM – Selecționata României a ratat, din nou, promovarea în Superliga Campionatului european pe echipe, situându-se, ca și la precedenta ediție, pe locul 4 în Liga I a CE, acum cu 281,5 puncte, imediat sub linia celor 3 formații care și-au obținut dreptul să participe la întrecerile elitei continentale – Belarus, Norvegia și Finlanda. Disputate pe o vreme imposibilă pentru această perioadă a anului, cu 7 grade și o ploaie continuă, adesea în rafale, întrecerile au adus nu mai puțin de 4 victorii în probele individuale pentru români (Bianca Perie, Angela Moroșanu, Mihai Donișan, Marian Oprea, Alina Rotaru și ștafeta feminină de 4×400 m), succese cu atât mai meritorii. despre fotbal