@ Spectacolele de teatru se îmbină perfect cu cititul, iar cei care vor dona bibliotecii comunale minimum 3 cărți vor beneficia de bilete la preț redus

În seara zilei de Dragobete, în sala mare a Casei de Cultură ”Doamna Chiajna”, din comuna Chiajna, au răsunat aplauzele publicului, în repetate rânduri.

 

Maestrul Constantin Cotimanis împreună cu Adrian Păduraru, Iulia Dumitru și Ada Dumitru au reușit să transmită publicului un amalgam de sentimente cu suspinuri, dar și cu zâmbete, sfârșind ca la Hollywood, cu un final fericit, în frumoasa piesă de teatru “Old Love”, prezentând o veche iubire din zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham. Întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Dar, pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.
Spectacole de calitate, în fiecare lună
”Ne-a făcut o deosebită plăcere să avem sala mare a Casei de Cultură plină și să trăim momente unice împreună cu publicul din Chiajna”, a comentat primarul Mircea Minea, prezent la spectacol. La finalul reprezentației, publicul a fost la înălțimea momentului, aplaudând și cântând împreună cu actorii ”La mulți ani!” actriței Ada Dumitru, a cărei zi de naștere a fost sărbătorită pe scenă, cu flori și tort. ”Prezența dumneavoastră într-un număr atât de mare ne bucură nespus, motiv pentru care vom continua, la noi acasă, seria spectacolelor de teatru de calitate. Câte două în fiecare lună – unul pentru copii și unul pentru adulți”, a mai spus edilul.
La inițiativa acestuia, prețul unui bilet va fi redus la jumătate pentru cei care oferă pentru biblioteca comunală minimum 3 cărți, sugestie apreciată, de asemenea, de cei prezenți în sală.