¾Cristian Manea, care se află de mai bine de 8 ani alături de echipele de fotbal din Ilfov și deține site-urile „ilfovsport.ro” și “teresport.ro”, dar și publicația lunară IlfovSport, a fost numit director de imagine al Concordiei Chiajna.

¾Steaua va fi nevoită să dispute următoarele două meciuri de acasă în cupele europene cu porțile închise, în urma deciziei Comisiei de Disciplină a UEFA, lidera

Ligii I fiind sancționată în urma incidentelor din timpul partidei cu Dinamo Kiev.

¾Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Marius Șumudică, eliminat în timpul meciului cu Astra Giurgiu, 2-2, contând pentru prima etapă a returului, a fost suspendat pentru patru partide și penalizat sportiv cu 11.300 de lei.

¾Portarul echipei Steaua, Giedrius Arlauskis (foto), exclus din lot înaintea meciului cu Rapid deoarece nu și-a prelungit contractul cu gruparea bucureșteană, le-a promis conducătorilor campioanei că nu va semna cu nicio altă formaţie până în vară.

 

¾Președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, și-a suspendat până în luna iulie contractul cu FRF, care îi permitea să revină în funcţia de director de relaţii internaţionale, având în vedere achitarea sa de Curtea de Apel Argeș în dosarul „Mită pentru arbitri”.