Premieră în fotbalul românesc: clubul Oţelul Galaţi îl va acţiona în judecată pe arbitrul Marian Balaci, pe care îl acuză că a viciat rezultatul partidei cu CSMS Iași, încheiată la egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

 Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori a adus în atenţia președintelui României, Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori, situaţia fotbaliștilor din Liga I, cărora le sunt îngrădite drepturile și libertăţile de către cluburile în insolvenţă, care le reziliază unilateral contractele, prin interpretarea abuzivă a prevederilor legale.

 Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins cererea clubului CFR Cluj de suspendare a sancţiunii cu depunctarea, dictată de Comsia de Disciplină a FRF, până la judecarea recursului de către instanţa de la Lausanne.

 Răzvan Raţ (foto) a ieșit accidentat, în minutul 42 al meciului câștigat de PAOK Salonic cu 1-0 împotriva lui Ergotelis, în etapa a 26-a a campionatului Greciei, suferind o afecțiune la aductori și devenind incert pentru partida pe care România o va juca, în preliminariile Euro 2016, contra Insulelor Feroe, pe 29 martie.

 

 FC Steaua a transmis,
printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, un mesaj al finanţatorului Gigi Becali, aflat în închisoare, potrivit căruia gruparea sa este în posesia palmaresului echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.