Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că audierile jucătorului formaţiei Gaz Metan Mediaș, Costin Gheorghe, și președintelui Ioan Horoba, din ultimele zile, reprezintă o acţiune normală a DNA, având în vedere că speţa Brașov-Mediaș-Chiajna se află în atenţia procurorilor.

 Tehnicianul Cosmin Contra nu va mai pregăti echipa Guangzhou R&F, antrenamentele formaţiei urmând să fie conduse de Li Bing, fost secund al antrenorului român, a anunţat gruparea chineză pe site-ul oficial.

 Antrenorul român Ladislau Boloni  (foto) a semnat un contract cu gruparea din Arabia Saudită, Al Ittihad, formaţie pregătită până în această vară de fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă.

 Fundașul central moldovean Cătălin Carp, care în sezonul trecut a evoluat la echipa CFR Cluj, a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia Steaua București, unde îl va înlocui pe Gabriel Tamaș, dat afară de Mirel Rădoi după ce a „uitat” să vină la un antrenament.

 Ioan Andone este noul antrenor al echipei FC Aktobe din Kazahstan, locul doi în clasament, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, el semnând un contract până la finalul anului.