 Răzvan Burleanu, președin­tele FRF, a anunțat că echipa națională de fotbal a României va avea un antrenor străin, printre numele vehiculate  fiind Armin Veh, liber de contract de la Eintrecht Frankfurt și Ralf Rangnick (fost la Schalke 04, ultima oară la RB Leipzig).

 După Laurențiu Brănescu și Jaime Penedo, Dinamo dorește să-l deturneze pe Constantin Budescu (foto) din drumul spre Astra și să-l împrumute de la Dalian Yifang, stafful dinamo­vist oferindu-i acestuia un salariu lunar de 10.000 de euro.

 Amicalul dintre CSMS Iaşi – FC Voluntari, disputat în localitatea Bolu, aflată în apropiere de Ankara, a fost întrerupt după ce, în minutul 70, portarul moldovenilor, Alessandro Caparco, s-a lovit la cap în urma unui duel cu Adrian Bălan şi a rămas întins pe gazon, în condiţiile în care la teren nu exista nicio ambulanţă.

 

 Astra Giurgiu a învins echipa daneză FC Copenhaga, în cantonamentul din Slovenia (1-0), prin golul lui Filipe Teixeira, giurgiuvenii având toate șansele să reîntâlnească această echipă în preliminariile Ligii Campionilor.