• FC Voluntari a învins CSMS Iași în deplasare, scor 1-2, iar echipa ilfoveană a înscris două goluri de excepție, mai întâi prin Adrian Bălan, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 16 metri, apoi prin Căpățână care a marcat de la jumătatea terenului în urma unei gafe a portarului gazdelor.
  • Răzvan Marin (foto), mijlocașul de 20 de ani al celor de la Viitorul, care a impresionat în campionat și la echipa națională, se află în atenția mai multor echipe de top din Serie A, precum Roma, Juventus și Napoli, aceasta din urmă trimițându-și scouterii chiar la meciul cu CFR Cluj din ultima etapă.
  • Selecționerul Cristoph Daum a făcut publică lista cu jucătorii convocați pentru partida cu Polonia din preliminariile CM 2018, iar printre surprize se numără Valentin Cojocaru (Crotone), în locul lui Florin Niță, dar și prezențele lui Andrei Ivan și Gicu Grozavu.
  • Ionuț Negoiță, actualul finanțator al FC Dinamo, a anunțat că este dispus să se retragă de la echipă în cazul în care clubul este preluat de un investitor cu forţă financiară și cu un plan bine pus la punct, suma pe care o cere, potrivit lui Vasile Turcu, fiind de 15 milioane de euro.