 Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat că a avut o discuție de principiu cu pre­ședintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, subliniind că nu s-a ajuns în stadiul negocierilor privind preluarea funcţiei de antrenor, în locul lui Dario Bonetti.

 Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, într-o conferinţă de presă, că neconvocarea jucătorilor Răzvan Raţ și Gabriel Tamaș pentru amicalul cu Belgia reprezintă un avertisment, el arătându-se nemulţumit de atitudinea fotbaliștilor în meciul cu Olanda din preliminariile CM 2014. 

 Antrenorul Sorin Cârţu renunţă la conducerea tehnică a echipei FC Brașov, la doar o lună de când a fost numit în funcţie. 

 Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, după meciul pierdut de Dinamo, scor 0-1, în faţa formaţiei FC Vaslui, că Dario Bonetti este cel mai slab antrenor din istoria grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, precizând că nici la copii și juniori nu a fost un tehnician mai slab. 

 Tehnicianul Marius Șumudică a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Universitatea Cluj, semnând un contract valabil până la sfârșitul actualului se-zon competiţional cu gruparea ardeleană.