Chitila. A XII-a ediție a “Trofeului Junior”, la fotbal de sală

                Duminică, 8 noiembrie – la Baza Sportivă a orașului Chitila – a fost ziua celor mai disputate meciuri, din finalele competiției “Trofeului Junior”, pentru elevii fotbaliști ai școlilor gimnaziale din județul nostru.

Organizator? Direcția Jude­țeană pentru Sport și Tineret (DJST) Ilfov, în colaborare cu Școala Gimnazială “Prof. Ion Vișoiu“ și Fundației “PRO Chitila”, din acest oraș.

Această admirabilă ediție sportivă pentru tineri a început vineri, 6 noiembrie. 24 de școli din localitățile județului s-au înscris pe liste de participare, dar, în final, s-au prezentat în competiție numai 16. Iată lista lor: Domnești, Jilava, Dărăști, 1 Decembrie, Dragomirești, Buftea, Copăceni, Ciorogârla, Moara Vlăsiei, Chitila, Mogoșoaia, Berceni, Clinceni, Otopeni, Vidra și Dobroiești.

Dintre cadrele didactice de­dicate misiunii lor sportiv-educative, care sunt an de an prezenți pe stadioanele unde se dispută întreceri ale celor mai variate discipline, au fost și de această dată lângă tinerii competitori cei pe care i-ați mai văzut în paginile ziarului nostru. Așadar, din Comisia de organizare a turneului nu au lipsit: Constantin Fînaru, director coordonator la DJST Ilfov și al turneului, Marian Gîrleanu, director executiv al întrecerii și dascăl la Școala Gimnazială “Prof. Ion Vișoiu“, din Chitila, și reprezentantele Fundației “PRO Chitila” – Simona Pîslaru, președinte și Natalia Rotaru, secretar. Arbitrii  Constantin Marcu și Ionuț Marcu, tată și fiu,  au asigurat respectarea corectitudinii jocului din teren.

Toți participanții la acastă ediție – cu meciuri extreme de disputate – au ținut să mulțumească pentru sprijinul acordat lor de către autoritățile locale ale orașului Chitila și fundației amintite. În afară de apa minerală la discreție, a fost vorba oferirea sălii de sport și asi­gurarea permanentă a Serviciului de Ambulanță.

Au urcat pe podium elevii campioni ai școlilor din:
Chitila (coord. Marian Gîrleanu) – loc I;
1 Decembrie (coord. Iuliana Mihai și Aurora Gheorghe) – loc II;
și Clinceni (coord. Stancu Ciubăr) – loc III. 
Felicitări tuturor pentru această minunată competiție!