Vrei distracţie la cote înalte?

Visezi să te relaxezi câteva zile în mijlocul naturii, să inspiri aerul pur de la poalele munţilor? Până la jumătate lunii viitoare te poţi distra în voie, în staţiunile montane, cu bani puţini. Hotelierii vin cu oferte tentante, pentru toate buzunarele. 

Staţiunile montane sunt pregătite să-şi întâmpine turiştii. Cabanele, hotelurile şi pensiunile au fost renovate, reabilitate şi utilate cu toate cele necesare unei vacanţe reuşite. Iar în această perioadă, preţurile la cazare sunt mai mult decât atractive. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc derulează, până la data de 14 iunie, programul „O săptămână la munte”. În tot acest timp, hotelierii vor asigura cazarea turiştilor păstrând tarifele de anul trecut. Dacă te tentează oferta, trebuie să ştii că durata sejurului este de cinci nopţi, începând de duminică şi terminând cu ziua de vineri. La nevoie, cu accep­tul conducerii uni­tăţii, vei avea po­sibilitatea să modifici datele de cazare. 

Preţurile şi condiţiile de cazare  

 Cazare la hotel, vilă sau cabană de două stele – timp de cinci nopţi, fără masă, dar cu TVA inclus – 161 de lei 

 Cazare la hotel, vilă sau cabană de trei stele – aceeaşi perioadă, cinci nopţi, fără servicii de masă, cu TVA inclus – 259 de lei 

 Cazare la hotel sau vilă care îţi asigură un confort de patru stele – tot cinci nopţi, cu TVA, dar fără mese  incluse – 368 de lei. 

La două stele vei fi cazat în cameră dublă, cu baie proprie, pat, dulap pentru haine, lămpi pentru iluminat, televizor şi cablu tv. Vei avea acces la bucătărie, terasă, ­curte şi grătar. 

La trei stele condiţiile sunt mult mai bune. Vei fi cazat în cameră dublă sau triplă, la alegere, care include grup sanitar propriu, pat matrimonial, şifonier, lămpi pentru iluminat, televizor şi cablu tv, mini bar, internet ­wireless. Ai rezervat şi un loc de parcare. 

La patru stele te vei relaxa după bunul plac, în confort sporit. Vei sta în cameră dublă, cu pat dublu matrimonial, dulap modern pentru haine, lămpi de iluminat, televizor cu ecran plat, internet, telefon, frigider, mini bar. Bineînţeles, vei avea baie proprie, dotată cu cadă şi duş, plus articole de toaletă. La venire, vei găsi în cameră papuci de casă. De asemenea, vei avea acces la terenul de sport cu gazon natural, foişorul şi terasa din dotarea unităţii. În foişor, ai la dispoziţie un grătar utilat special pentru momente de relaxare. 

Staţiunile accesibile cu buget restrâns 

 Azuga 

 Bran

 Buşteni

 Cacica (judeţul ­Suceava) 

 Câmpulung Muscel 

 Gura Râului (judeţul ­Sibiu) 

 Odorheiu Secuiesc 

 Moeciu de Sus 

 Predeal 

 Sinaia

 Moneasa

 Vatra Dornei 

 Gura Humorului.