Sâmbăta trecută, pe 15 octombrie, de la ora 16.30, în incinta Casei de Cultură “Antim Ivireanul” din Snagov a fost spectacol. ”Amintiri din copilărie într-o toamnă autentic snagoveană” a fost titlul sub care, cu mic cu mare, snagovenii s-au bucurat de muzică, poezie și teatru.

Snagovenii au avut parte și de alte surprize colorate, precum dulciurile – goffre, popcorn, vată pe băț, clătite, preparatele tradiționale, gustările pescărești, berea artizanală, atelierele de pictură pe față sau atelierele de creație, pregătite în căsuțele amenajate în exterior, în Parcul Primăriei. Seara răcoroasă de toam­nă snagoveană s-a transformat într-una căldu­roasă peste măsură, după ce s-a aprins focul de tabără, în jurul căruia s-a strâns, la povești, comunitatea din Snagov.
Cine a urcat pe scena Casei de Cultură?
Între orele 16.30-18.00, în incinta Casei de Cultură ”Antim Ivireanul”, au susținut un program artistic elevii din localitate, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și cei de la Liceul Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” și, în continuare, de la ora 18.00, pe scenă au urcat artiștii sibieni de la Katharsis Theatre, cu spectacolul ”Cartea Poveștilor – Amintiri din Copilărie”.
Mihai Anghel, primarul comunei Snagov ne-a declarat că, alături de colegele domniei sale, Oana Grigore și Daniela Anton, dar și alături de întreaga comunitate snagoveană, s-a încercat readucerea în actualitate a amintirilor din copilărie. ”Am sesizat nevoia de organizarea a evenimentelor culturale în localitatea noastră. Și cred că am reușit să satisfacem această nevoie, măcar într-o anumită măsură. Vrem să promovăm valorile locale. Copiii au fost entuziasmați, au interacționat foarte bine cu artiștii. În afara casei de cultură, în aer liber, într-un decor minunat de toamnă, am încercat să acoperim toate ”gusturile” comunității, de asemenea, promovând și afacerile locale. Încet-încet, ne dorim să renaștem tradițiile. Să venim an de an cu lucruri tot mai frumoase. Evenimentul a fost transmis live, de la început până la sfârșit, de Columna TV, care a fost alături de noi”, ne-a mai spus primarul comunei Snagov.