De sărbători fii mai bun… alătură te campaniei Asociaţiei P.A.V.E.L.!
Deși, nu există statistici care să clarifice cu exactitate numărul copiilor ce se zbat între viaţă și moarte ca urmare a temutului cancer, medicii avertizează că în ultimii ani incidenţa maladiei în rândul celor mici a crescut semnificativ. Din păcate, suferinţa grea pe care sunt nevoiţi să o îndure, îi obligă pe mulţi dintre prichindeii bolnăviori să-l aștepte pe Moș Crăciun în spital, urmând tratamentele care-i ţin în viaţă.
Crăciunul este și va rămâne încununarea sărbătorilor de peste an. Re­prezentanţii Asociaţiei P.A.V.E.L. (asociaţia pă­rinţilor cu copii bolnavi de cancer) vor petrece și anul acesta sărbătorile de iarnă în spitale, acolo unde micuţii lor, diagnosticaţi cu temuta maladie, îl vor aștepta negreșit pe Moș Crăciun. Având în vedere chinurile insuportabile prin care sunt nevoiţi să treacă micii pacienţi, P.A.V.E.L. le pregătește încă de pe acum, un Crăciun de poveste. Luni, 26 noiembrie, asociaţia a demarat Campania “A venit și aici Crăciunul!”, un program destinat copiilor diagnosticaţi cu cancer care se vor afla la tratament în perioada sărbătorilor, în patru spitale – Institutul Oncologic “Alexandru Trestioreanu”, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Cinic de Urgenţă pentru Copii “M.S. Curie” și Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, toate din Capitală. Alătură-te și tu campaniei! Încearcă să oferi o bucurie unui copil pe ai cărui umeri mici a căzut o povară atât de grea. Alege să alini pentru o clipă durerea și tristeţea de pe chipul unui pui de om necăjit. Fiecare copil are dreptul la o viaţă frumoasă.
Implică-te în ­campania “A venit și aici Crăciunul!”
Nu sta nepăsător, nu ignora suferinţele copiilor internaţi în secţiile de oncologie! Din puţinul tău poţi schimba viaţa unui suflet nevinovat. Membrii asociaţiei strâng bani ca să le poată cumpăra micuţilor mult așteptatele jucării, dulciuri, fructe, cărţi, îmbrăcăminte și produse de igienă personală. Odată strânse fondurile, într-o atmosferă de sărbătoare, creată de cete de colindători, moșul cel bun și darnic va vizita copii internaţi. Pe 20 decembrie Moș Crăciun va ajunge la Institutul Oncologic din București, iar pe 21 decembrie la Spitalul Clinic Fundeni. Campania “A venit și aici Crăciunul!” se va desfășura până la data de 15 ianuarie și vizează: 
 oferirea  de daruri personalizate pentru 200 de copii aflaţi la tratament în perioada Crăciunului;
 organizarea a două serbări, în spitale, în zilele de 20 și 21 decembrie, ocazie cu care copiii vor primi cadourile și vor petrece moment vesele în compania părinţilor, personalului medical și a celorlalţi invitaţi (oameni de presă, voluntari, artiști etc.)
 colectarea sumei de 12.000 euro, bani necesari pentru acoperirea nevoilor de sprijin umanitar pentru micuţii bolnavi de cancer proveniţi din familii sărace, în primele patru luni ale anului viitor (banii vor fi folosiţi la cumpărarea medicamentelor, plata investigaţiilor medicale ne­cesare etc.).
În toată perioada campaniei, fondurile vor fi strânse în cadrul Atelierului lui Moș Crăciun, atelier de producere a obiectelor hand-made. Mai exact, micii pacienţi împreună cu membrii familiilor lor vor confecţiona obiecte de artizanat pe care le vor comercializa la târgurile organizate în cadrul atelierelor. 
Oferă un mic ajutor copiilor proveniţi din familii sărace!  
 sună la 0900.900.082 (tarif 5 euro/apel, disponibil numai în reţeaua Romtelecom) și donează o sumă, oricât de mică pentru co­piii a căror luptă pentru supravieţuire este îngreunată din cauza lipsurilor financiare și materiale;
 dacă timpul nu-ţi permite să ajungi la sucursala unei bănci, poţi să depui bani în lei, și în sistem on-line. Trebuie doar să accesezi linkul: http://mpy.ro/16pnbt (cont deschis la Mobilpay pentru Asociaţia P.A.V.E.L.)
 mai poţi face donaţii și în contul Asociaţiei P.A.V.E.L. deschis la Bancpost S.A., Sucursala Titan sector 3, București
Cont în lei: RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01
Cont în dolari: RO92 BPOS 7100 3031 332U SD01
Cont în euro: RO48 BPOS 7100 3031 332E UR01