Concordia a ajuns la al 5-lea meci fără victorie și suporterii au început să se întrebe dacă nu cumva promisiunile lui Ionuț Chirilă nu sunt doar „fumigene” aruncate în vânt.

Patru meciuri de campionat, plus unul de Cupa României – cinci jocuri și tot atâtea partide fără succes pentru Concordia Chiajna. Semnalul de alarmă este clar – cu atât mai clar dacă ne gândim la faptul că ilfovenii au învins în acest sezon doar pe Corona Brașov și U Cluj, adică ultimele două clasate și, totodată, singurele echipe din prima ligă fără succes în acest campionat – numai că el nu ajunge la nivelul antrenorului Ionuț Chirilă. Declarațiile sale de la finalul meciurilor pierdute de Concordia sunt, uneori, stupefiante, iar unii suporteri se întreabă dacă nu cumva Chirilă aruncă astfel de „fumigene” pur și simplu pentru a distrage atenția de la situația catastrofală de la echipă… După înfrângeri, Chirilă se declară foarte mulțumit și nu contenește să vorbească despre viitorul de aur al echipei sale, deși tot el spune că nu are jucători și trebuie să muncească din greu pentru a-i „fabrica”.

Prin culise se aude, deja, că lui „Capello” i se pregătește debarcarea. Cu siguranță, dacă s-ar întâmpla asta, ar fi o măsură pripită, fie și prin simplul fapt că am militat mereu pentru continuitatea muncii unui antrenor, măcar până la finalul turului.

 

“Chiajna va crește în continuare. Eu am fost mulţumit cum am jucat 50-60 de minute, am jucat bine. (…) Diferenţa dintre Chiajna și Pandurii este de 2-3 goluri”.

Ionuț Chirilă după Chiajna–Pandurii 1-5


“Am fost net superiori ca posesie și circulaţie. Ceahlăul n-a făcut decât să arunce mingi în careu către cele două vârfuri pe care le au. Rezultatul nu reflectă deloc realitatea din teren. (…) Ușor-ușor o să fim mai puternici. (…) Chiajna va deveni o echipă redutabilă”.

Ionuț Chirilă după Ceahlăul-Chiajna 3-1


“Ne-a lipsit Ispir, ne-au lipsit Bucurică, Bambara și mulţi jucători gripaţi, dar nu mai contează. Ceilalţi care au intrat au demonstrat caracter, s-au ridicat la nivelul unei echipe mari, construită în ani de zile. (…) Chiajna este o echipă care se construiește frumos, a fost un meci de înalt nivel”.

Ionuț Chirilă după Petrolul-Chiajna 2-0.