Polo. Digi Oradea a învins, la turneul de la Kragujevac, echipa germană Waspo 98 Hanovra, cu scorul de 11-5, într-o partidă din grupa B a turului I preliminar din Liga Campionilor, calificându-se în turul doi al competiţiei. Anterior, campionii României au înregistrat două victorii, 12-11 cu Montpellier și 12-5 cu VK Budva (Muntenegru), un egal, 8-8 cu Spartak Volgograd și o înfrângere, cu VK Radnicki, 5-13.


Box. Federația internațională de box amator (AIBA) a anunțat un record de participare la Mondialele de la Almatîi (Kazahstan, 11-27 octombrie), cu 576 de boxeri din 113 țări. România va participa cu Ovidiu Berceanu (CSM Reșița, 49 kg), Răzvan Andreiana (Dinamo, 56 kg), Cătălin Gheorghe (CSM Ploiești, 60 kg), Mihai Nistor (SCM Bacău, +91 kg) și învingătorul dintre Bogdan Juratoni (foto) și Cătălin Paraschiveanu, care susțin un meci de selecție pentru titularizarea la categoria 75 kg.


Rugby. CSM Știința Baia Mare a câștigat semifinala SuperLigii CEC Bank la rugby disputată pe stadionul „Lascăr Ghineț”, cu Steaua București, scor 26-16 (11-16) și își va disputa titlul de campioană pe stadionul național „Arcul de Triumf” din Capitală, pe 5 octombrie, cu RCM Universitatea de Vest Timișoara, într-o reeditare a finalei de anul trecut. Ca și în 2012, Steaua va da piept cu Farul în finala mică.