Distracție la cote maxime și o zi plină de veselie și bucurie
Distracție la cote maxime și o zi plină de veselie și bucurie

Copiii s-au bucurat de o petrecere de zile mari

Popești-Leordeni a fost, cu ocazia Zilei de 1 Iunie, una dintre localitățile în care copiii au avut parte de un eveniment cu totul deosebit. Bucuria și distracția copiilor care au participat la această sărbătoare a fost una pe măsura momentelor cu totul speciale pregătite de organizatori, iar surprizele au fost și ele pe măsură.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 603

Orașul Popești-Leordeni și-a sărbătorit cei mai tineri locuitori
Orașul Popești-Leordeni și-a sărbătorit cei mai tineri locuitori

Programul alcătuit de primărie, desfășurat în bună parte pe scena amenajată în Parcul „Erou Garian Alexandru”, le-a oferit celor mici spectacole muzicale, reprezentații de magie, de teatru, de știință distractivă (Fun Science). Totodată, copii au putut participa la ateliere de creație în care au putut confecționa diferite obiecte din materiale reciclabile, cum ar fi moriști de vânt, ursuleți, tricouri pictate. Nu a lipsit nici pictura pe față, atât de îndrăgită de copiii de toate vârstele, care i-au transformat pe micuți în cățeluși, pisicuțe, ursuleți, fluturași, Spider Man-i și multe alte personaje îndrăgite de aceștia.
„Coloricii” au fost cei care au condus „ostilitățile” și au asigurat maximum de distracție. Cine sunt cei 6 Colorici? Nimeni alții decât Ritza Maritza Clownița, cele trei Colorice – Ici, Rici și Colorici – Bunicuța și Super DJ, împreună cu „lungancele” cocoțate pe catalige, care se uitau cam de sus la toți cei strânși la sărbătoare. Ei toți, la un loc, au fost sufletul petrecerii. Astfel „Coloricii” au cântat și au dansat împreună cu copii, au organizat jocuri distractive, au mărșăluit pe aleile parcului însoțiți de fanfara „Los Bomboneros”. Alături de ei au defilat și personaje de poveste sau din desene animate și benzi desenate, Albă-ca Zăpada, Mickey Mouse sau Spider Man.
Jocurile amuzante ale Coloricilor i-au entuziasmat pe copiii prezenți, care s-au distrat de minune și, în același timp, au făcut multă mișcare, așa cum își dorea Ritza Maritza, o promotoare a activității fizice pentru copii.
La eveniment a participat și Asociația „Fă din bine un obicei”, care le-a oferit participanților 150 de pachete cu surprize dulci și diplome.
A fost o zi lungă, care a început la orele 10:00 și s-a terminat la orele 20:00, plină de voie bună pe care copiii și-o vor aminti multă vreme.
Distracție la cote maxime și o zi plină de veselie și bucurie
Se poate spune că a fost o zi cu totul deosebită, care a beneficiat de o organizare excelentă din partea edililor orașului. De altfel, este binecunoscută preocuparea pe care aceștia, în frunte cu primarul Petre Iacob, o au pentru a le asigura copiilor comunității condiții cât mai bune pentru dezvoltarea lor, cu scopul ca aceștia, odată ajunși la maturitate, să devină membri de nădejde ai localității.
Un țel pentru care cei care gospodăresc orașul depun eforturi importante, așa cum a subliniat Petre Iacob, prezent la festivitățile prilejuite de Ziua Internațională a Copilului.
„Pentru noi e o bucurie că avem parte de această vreme frumoasă și am putut organiza acest eveniment, după doi ani de pandemie, am putut îndeplini o dorință a copiilor care, an de an, așteptau cu nerăbdare această zi de petrecere în cinstea lor. Este o zi de bucurie și pentru ei, au astăzi parte de un spectacol deosebit, am montat în acest parc și o scenă pe care vor urca artiști cu mult har. Avem și multe locuri de joacă, cu tobogane gonflabile foarte mari, corabia piraților și multe alte surprize, alături de animatori și jocuri interactive pentru copii.
Suntem bucuroși și datorită faptului că au venit mulți copii, părinți și bunici, după pauza provocată de restricțiile din pandemie. Și să nu uităm una dintre devizele noastre, ale edililor din administrația publică a orașului, anume cea care glăsuiește așa: «Împreună construim generațiile viitoare ale orașului Popești-Leordeni!»”, ne-a explicat Petre Iacob, primarul orașului Popești-Leordeni.